Dwie karty sim w iPLUSie
Moderator: Moderatorzy
Dwie karty sim w iPLUSie
WItam
Mam iPLUSA uruchomionego na karcie abonenckiej- lecz męczy mnie ciągłe przekładanie karty z telefonu do modemu. Mam karte Mega a ich nie idzie niby klonowac. Ma ktos pomysł jak to rozwiązać? Moze ma ktoś jakąś koncepcje
Mam iPLUSA uruchomionego na karcie abonenckiej- lecz męczy mnie ciągłe przekładanie karty z telefonu do modemu. Mam karte Mega a ich nie idzie niby klonowac. Ma ktos pomysł jak to rozwiązać? Moze ma ktoś jakąś koncepcje
Re: Dwie karty sim w iPLUSie
Wykorzystaj telefon jako modem i sprawa rozwiązana!Karol pisze:WItam
- homzik
- Stały użytkownik forum
Tylko to zadne rozwiazanie... bo jak sadze, chodzi o to, zeby moc rozmawiac normalnie z komorki, a ponadt zeby nie ciagnelo baterii jak sie siedzi na necie:)Anonymous pisze: Wykorzystaj telefon jako modem i sprawa rozwiązana!
Czy Plus nie moze wydac drugiej karty SIM tylko do iPlusa bez podpisywania umow?
Homzik poleca laptopy -> http://laptopy.yyy.pl
Miałem ten sam problem i rozwiązałem go w ten sposób że zakupiłem modem aircard 775 , który jest jednoczśnie telefonem i modemem GPRS/EDGE. Jeśli trzeba to nosić ze sobą to np.Jornada 720 z tym modemem powinna działać.....lub inny palmtop. Jeśli chodzi o sam GPRS to globetrotter , aircard 750 (czyta simy 5V ! ) , oprogramowanie WellPhone , nawet demo... itd
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Luke, to jest wątek z 6 marca 2006 i wątpię, żeby te osoby czekały jeszcze na rozwiązanie swojego problemuluke pisze:Panowie, zobaczcie tutaj :

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.