problem z 6810
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
problem z 6810
witam. prosze o pomoc znawcow zagadnienia. posiadam nokie 6810, zainstalowelem stery do dku 5, restart kompa, nastepnie podlaczam komorke - komp widzi dku 5 ale w komorce wyskakuje "akcesorium niekompatybilne". dalej instaluje pc suite, podczas instalacji gdy podlaczam komorke pc jej nie widzi. dopiero pozniej wykrywa ja gdy konfiguruje to recznie. jednak nie mozna ani synchronizowac ani korzystac z netu - pc nie widzi modemu. prosze o pomoc !! 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: problem z 6810
Odpowiem Ci to samo, co już poszło na priva.
Masz oryginalny ten kabel? Bo słyszałem, że wiele kabli np. z Allegro, to podróbki i nie działają, i tu już nic się nie poradzi poza zakupem oryginalnego.
Masz oryginalny ten kabel? Bo słyszałem, że wiele kabli np. z Allegro, to podróbki i nie działają, i tu już nic się nie poradzi poza zakupem oryginalnego.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Początkujący użytkownik forum
odpowiedz
ok wszystko mi juz dziala... jezeli ktos bedzie potrzebowal w tym temacie pomocy sluze podpowiedziami. net dziala po zainstalowaniu dku-5 oraz zainstalowaniu recznie modemu. ale warunkiem jest nie instalowanie w ogole pc suite.
tnx za checi pomocy
tnx za checi pomocy