programik do liczenia transferu

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
zuziaichinio
Początkujący użytkownik forum

programik do liczenia transferu

Post autor: zuziaichinio »

WITAM wszystkich potrzebuje jakiegos malutkiego programu do liczenia transferu danych mam blueconnecta 39 i oczywiscie limit juz wykorzystalam czy teraz moge juz tylko stronki przegladac czy sciagnac też sie da :dobani:
Ostatnio zmieniony 2008-03-14, 18:45 przez zuziaichinio, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Re: programik do liczenia transferu

Post autor: Sundance_kid »

zuziaichinio pisze:czy teraz moge juz tylko stronki przegladac czy sciagnac terz sie da :dobani:
Możesz wszystko tylko zależy z jakim skutkiem. Zważając na bardzo niską prędkość mp3 będziesz chyba dzień ściągać ;)

[ Dodano: 2008-03-14, 18:14 ]
zuziaichinio pisze:wszystkich potrzebuje jakiegos malutkiego programu do liczenia transferu danych
:faq: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=6047
Awatar użytkownika
Blido
Guru bezprzewodowy

Re: programik do liczenia transferu

Post autor: Blido »

zuziaichinio pisze:czy teraz moge juz tylko stronki przegladac czy sciagnac też sie da
Ja często korzystam z p2p nawet po limicie, ściągam wtedy torrenty z małą ilością seedów, które tak czy owak by się bardzo wolno ściągały (np stare i/lub mało znane filmy). Ściągnięcie 700mb filmu po spowolnieniu transferu zajmuje mi 5 dni, jeśli ściągam przez całą noc i przedpołudnie.
ODPOWIEDZ