Jak odzyskac haslo do routera i zmienic jego ip?
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Jak odzyskac haslo do routera i zmienic jego ip?
Witajcie! A wiec mam modem TP-LINK WR340G. Mam stale IP, i chciałem znalezc sposob na nieograniczone sciaganie z Rapidshare. NO i zalogowalem sie do modemu wpisujac jego adres 192...... wyskoczylo okienko gdzie byla wpisana nazwa uzytkownika oraz hasło kliknelem enter i zalogowalem sie do niego.
No i tam w opcjac zmienilem adres ip z 192.168.1.1 na 192.168.1.2 i nagle sama stronka sie zamknela, ale internet nadal jest podlaczony
teraz nie moge dostac sie do routera- internet mam ale problem z dostaniem sie do routera, jak sie loguje nic nie idzie, moze nie pamietam hasla nie wiem. Co robic? Robilem reset wciskajac ten przycisk z tyłu.
No i tam w opcjac zmienilem adres ip z 192.168.1.1 na 192.168.1.2 i nagle sama stronka sie zamknela, ale internet nadal jest podlaczony
teraz nie moge dostac sie do routera- internet mam ale problem z dostaniem sie do routera, jak sie loguje nic nie idzie, moze nie pamietam hasla nie wiem. Co robic? Robilem reset wciskajac ten przycisk z tyłu.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Jak odzyskac haslo do routera i zmienic jego ip?
Najpewniej zmieniles jego adres wewnetrzny na 192.168.1.2, sprawdz pod takim. A zmiana adresu wewnetrzengo na nic sie nie zda jesli chodzi o rapidshare.Massey pisze:192.168.1.1 na 192.168.1.2
Najpewniej trzeba go przytrzymac dluzej albo cos, doczytaj w instrukcji.Robilem reset wciskajac ten przycisk z tyłu.
-
- Użytkownik forum
A moze znasz jakis sposob na rapidshare, cokolwiek...
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Jedyna metoda jest zmiana zewnetrzengo adresu IP, ktory to zalezy od twojego dostawcy.
No i oczywiscie inna metoda - wykupic konto, ale to chyba rozwiazanie nie jest ani odkrywcze ani cie interesujace
No i oczywiscie inna metoda - wykupic konto, ale to chyba rozwiazanie nie jest ani odkrywcze ani cie interesujace

-
- Użytkownik forum
A czy jest opcja zazadania od dostawcy ustawienia zmiennego adresu ip?
albo zebym mogl sam go zmieniac?

- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
To wszystko zalezy od dostawcy i od nikogo innego