Dzielenie się internetem, koncepcja jak to robić

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Dzielenie się internetem, koncepcja jak to robić

Post autor: zDaleKi »

Ciekawa koncepcja dzielenia sie internetem ;)
Kliknij mnie
Ciekawe czy to u nas się przyjmie? Ja obstawiam, że nie ;)
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Awatar użytkownika
Speedo
Początkujący użytkownik forum

Re: Dzielenie się internetem, koncepcja jak to robić

Post autor: Speedo »

jasne ze nie, przeciez kazdy bedzie chcial wydoic dla siebie dodatkowa kase oprocz tej z google ;)

a juz ten text powalil mnie na kolana ;) "Entuzjastycznie do pomysłu odnosi się dominujący dostawca internetu w naszym kraju Telekomunikacja Polska. - Jesteśmy otwarci na zmiany, bo każda działalność komercyjna, która przyczynia się do wzrostu popularności internetu wśród Polaków, jest dla nas w długim okresie korzystna - zapewnia rzecznik TP SA Barbara Górska. - Już teraz udostępniamy łącza klientom biznesowym, którzy potem odsprzedają swoje usługi - dodaje. Na razie najtańsze łącze, które można udostępniać bez ograniczeń, kosztuje w TP SA 169,58 zł miesięcznie przy umowie na dwa lata."
Mi?ego dnia
Pozdrawiam
Speedo

Obrazek
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

Dokładnie tak,..... ciemno to widze znając nasze realia :)
A co do tepsy, to też się z tego nie źle uśmiałem. Chyba liczą na to, że ludzie
masowo pozbędą się najtańszej neostrady i będą udostępniać neta innym :lol: :lol:
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Awatar użytkownika
Speedo
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Speedo »

nieee z tej ich wypowiedzi to ja wysnulem taki wniosek: wezma kase od google, ukradna dla siebie a abonentom beda wciskac nagorsza neostrade za 200zl miesiecznie + w promocji router wifi za jedyne 500zl kaucji + 50zł abonament za uzytkowanie miesiecznie zeby mogli te neostrade na tych ruterkach udostepniac za sciane, zmiania tylko ten punkcik w regulaminie o dzieleniu sie laczem i kasa jest :)
Mi?ego dnia
Pozdrawiam
Speedo

Obrazek
ODPOWIEDZ