Połączenie przychodzące w iplusie

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
macin61
Użytkownik forum

Połączenie przychodzące w iplusie

Post autor: macin61 »

Witam serdecznie. Mam pytanie czy jest możliwość w iplusie odebrać rozmowę przychodzącą? Co powinienem mieć zainstalowane w kompie żebym mógł rozmawiać jak ktoś zadzwoni do mnie na iplusa. Posiadam modem express card w komputerze. Ponadto mam wbudowane w laptopie mikrofony (2) Czy dzięki nim mogę prowadzić rozmowę?Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Re: Połączenie przychodzące w iplusie

Post autor: Patryk »

macin61 pisze:Witam serdecznie. Mam pytanie czy jest możliwość w iplusie odebrać rozmowę przychodzącą? Co powinienem mieć zainstalowane w kompie żebym mógł rozmawiać jak ktoś zadzwoni do mnie na iplusa.
Powinieneś mieć zainstalowany modem który obsługuje połaczenia głosowe - np.coś ze stajni Sierra Wireless.
Inaczej zapomnij o nawiązywaniu i odbieraniu połączeń.
Awatar użytkownika
Maciek
Specjalista bezprzewodowy-senior

Re: Połączenie przychodzące w iplusie

Post autor: Maciek »

Z tego co mi wiadomo to tylko nie wielka ilosc modeli modemów posiada funkcję rozmów. Do tej pory spotkałem się jedynie - >TYM< modelem.
Dawno mnie tutaj nie było :)
macin61
Użytkownik forum

Dzięki

Post autor: macin61 »

dzięki Wam serdecznie. Z tego co się dowiedziałem nie porozmawiam sobie z mojego modemu. Jeszcze raz ślicznie dziękuję i pozdrawiam.Maciek
ODPOWIEDZ