Szukam najtańszego internetu

Moderator: Moderatorzy
to pozostaje ci tylko net przez komórkę. Obecnie najtaniej to wyjdzie SIMDATA o ile nie jesteś namiętnym ssaczem.Nie mam łącza telefonicznego więc neo odpada. Radiówka też nie sięga
Żaden. To musisz samemu zbadać. Bo to co działa dobrze u mnie u Ciebie może w ogóle nie działać.Kolin pisze:A który z operatorów jest dla was najlepszy w dostawie internetu ?
Nie. gprs, edge, umts, hsdpa.Kolin pisze:A używając simdaty można użyć tylko połączenia GPRS ? Tak ?
I tak i nie.Kolin pisze:najlepiej było by wybrać plusa dobrze myślę?
Czyli?Kolin pisze:A czy najtańszą kartą z plusa da sie rade włączyć funkcje internetu ?
Z tego co wiem to nie. Możesz włączyć pakiety po 20 i 50MB:A czy najtańszą kartą z plusa da sie rade włączyć funkcje internetu ?
Podałem Ci link do strony plusa. Tam to jest.Kolin pisze:A zna ktoś może kod dla plusa na uruchomienie takiej opcji ?
Ma tylko gprs Class 8. 40kb/s - 5KB/s. Myślę, że ściąganie na niej mp3 nie będzie przyjemne.Kolin pisze:Mam motorole c550 mam nadzieje ze może służyć jako modem
Kody powinny być zapisane na karcie sim w kontaktach.Kolin pisze:A zna ktoś może kod dla plusa na uruchomienie takiej opcji ?
Nokia 6230, do samego GPRSa Siemens s55, z niższą klasą EDGE to Nokia 6021.Kolin pisze:Czyli jaki najtańszy telefon jest do takiego typu internetu najlepszy??
Siemens S 55Kolin pisze:Czyli jaki najtańszy telefon jest do takiego typu internetu najlepszy??
Ale jesteś szybkaSundance_kid pisze:Nokia 6230, do samego GPRSa Siemens s55, z niższą klasą EDGE to Nokia 6021.
TakKolin pisze:A motorola v235 była by dobra do obsługi EDGE?
Takich, które mają dużo animacji flash i grafikiKolin pisze:Mam jeszcze jedno pytanie, jakich serwisów najbardziej unikać?? I żeby jak najmniej tracić niepotrzebnie pieniądze