Internet Warszawa daleka Pulawska okolice lasu Kabackiego

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
explore
Początkujący użytkownik forum

Internet Warszawa daleka Pulawska okolice lasu Kabackiego

Post autor: explore »

Witam,

Mieszkam jak wyzej. Nie dociera do mnie zaden internet po kablach.
Do tej pory korzystałam ze Sferii z taryfy Sferia Night. Niestety internet dziala jak chce, nawet w nocnych godzinach.
Chcialabym pracowac z domu, wiaze sie to z telekonferencjami, byciem on-line, net-meetingami, sciaganiem danych, pracowaniem na serwerach firmy. Nie moge sobie pozwolic, zeby siec co 15 minut sie zawieszala albo pracowała z minimalna prędkością.
Przejrzalam tutejszych dostawcow, zadzwonilam do kilku i nic nie znalazlam poza Netia, niestety nie pamietam nazwy technologii, i operatorami komorkowymi.
Netia oferuje dostęp do sieci przy podpisaniu umowy na 3 lata!!!!, uwazam, ze jest to zdecydowanie za dlugo, uwzgledniajac zmiany na rynku, przy minimalnym rachunku 99 zł miesiecznie.
Operatorzy komorkowi, cena dosc wysoka i limit danych. Ponadto nie wiem jak wygladalaby dostep do VPN.

Czy jest ktos w stanie znalezc dostawce internetu, ktory swiadczylby uslugi za pieniadze dla indywidualnego odbiorcy?

Dziekuje i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DJ1910
Specjalista bezprzewodowy-senior

Re: Internet Warszawa daleka Pulawska okolice lasu Kabackiego

Post autor: DJ1910 »

jestem z Lodzi wiec nie mam pojecia, ale skoro jestes z okolic jakiegos lasu, to sadze iz z radiówką moze być duzy kłopot, pewnie w koło jest duzo drzew i one tutaj przeszkadzają

a do tego do czego potrzebujesz neta, tak na prawde tylko dobry kabel sie nada, bo z radiówka tez moze roznie być przy gorszej pogodzie i wtedy też nie popracujesz

[ Komentarz dodany przez: Jaco: 2008-04-02, 09:45 ]
Kolego @DJ1910 bądź łaskaw i zaczynaj zdania z dużej litery :cfaniak:
Przeglądając twoje posty mało stosujesz się do tej zasady.

Zapraszam do zapoznania się z Regulaminem i Netykieta naszego forum .
ODPOWIEDZ