Sony Ericsson GC89 pomocy!

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
benq
Początkujący użytkownik forum

Sony Ericsson GC89 pomocy!

Post autor: benq »

Witam,
Posiadam modem GC89, ale zakupiłem go jeszcze ze starym oprogramowaniem (business everywhere 7.0). Niestety zakupiłem laptopa z vistą (innych nie mieli w całym Saturnie :szok: ) i rzecz jasna od razu dostałem komunikat, że nie zainstaluje. Ściąnąłem więc oprogramowanie Business Everywhere V8 (gdzieś wyczytałem że ten jest kompatybilny z vistą). Zainstalowanie oprogramowania poszało bez żadnych problemów, ale gdy przyszło do dodawania sprzetu (modemu) pojawił się problem. Otóż dostaję komunikat, że nie można go zidentyfikować... Jak temu zaradzić?

Proszę o szybkie odpowiedzi i z góry dziękuję za pomoc.
Engelbert
Stary wyga bezprzewodowy

Re: Sony Ericsson GC89 pomocy!

Post autor: Engelbert »

Zawsze możesz zainstalować oprogramowanie producenta Sony Ericsson Wireless Manager 4.2.6.83. LINK
Są w niej sterowniki do OS Vista 32 i 64-bitowej. Jak Ci nie będzie odpowiadała, to zawsze możesz skorzystać tylko ze sterowników dostarczonych razem z aplikacją i używać zwykłego połączenia sieciowego (którego wielu, bardzo wielu entuzjastów znajdziesz tutaj ;) )
benq
Początkujący użytkownik forum

Post autor: benq »

Dziękuję Ci!!! Wszystko działa elegancko! Nawet nie wiesz jak bardzo mi pomogłeś :brawa: życie mi uratowałeś :szampan:
Engelbert
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: Engelbert »

Miło mi, że mogłem pomóc :)
ODPOWIEDZ