[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-04-07, 19:15 ]
Poprawa pisowni! Chociaż ciężko to poprawić.
Moderator: Moderatorzy
Ewidentnie limit.Xardas1316 pisze:już wykorzystałem 1 g
To na pewno chyba nie limit, bo ja juz limit przekroczylem {1 g} juz z 2 tygodnie temu i teraz mi szybkosc sie zmiejszyla. Sciagam gre i predkosc 2/kbs prosze o pomoc.ja.michal pisze:Ewidentnie limit.Cytat przyciety przez Moderatora ->Jaco - Panie i Panowie tniemy zbedne cytaty!Xardas1316 pisze:już wykorzystałem 1 g
Przepraszam ale ja nie wiem co ja mam poprawic jakiego posta przeciez nic nie przeklinałem ani nic takiego, po prostu mam problem z internetem. Nie wiem czego taka jest szybkosc sciagania.Jaco pisze:Kolego Xardas1316 nie krzycz bo mnie uszy bolą. Zapraszam do zapoznania się z Regulaminem i Netykieta naszego forum .
[ Dodano: 2008-04-07, 17:37 ]
Proszę poprawić posta.
Na forum piszemy małymi literami.Jedynie zdania zaczynamy z dużej.Xardas1316 pisze:Przepraszam ale ja <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> co ja mam poprawic jakiego posta
Możesz napisać jaśniej. Z tej wypowiedzi wynika że masz założony limit.Xardas1316 pisze:TO <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> NIE LIMI T BO LIMIT TO JUZ DAWNO MAM JUZ Z @ TYGODNIE
Jaco pisze:Xardas1316 pisze:Przepraszam ale ja... Cytat przycięty przez Moderatora ->Jaco - Panie i Panowie tniemy zbędne cytaty!
Na pewno czy chyba? Zadzwoń na 601101101 i ustal to, przy okazji zapytaj o to, jaki masz cykl rozliczeniowy, tzn. od którego do którego dnia miesiąca.Xardas1316 pisze:to na pewno chyba nie limit
Strony tez mi sie wolno wczytuja a ja to mam od dzisiaj.Sundance_kid pisze:Strony też Ci sie wolno wczytują? Taka samą prędkość masz w dzień i w nocy ?
Nie lekceważ upomnień moderatora.Na forum piszemy małymi literami.Jedynie zdania zaczynamy z dużej
O tego powinieneś zacząć bo po raz kolejny piszeszEngelbert pisze:Na pewno czy chyba? Zadzwoń na 601101101 i ustal to, przy okazji zapytaj o to, jaki masz cykl rozliczeniowy, tzn. od którego do którego dnia miesiąca.
tak samo jak tu:Xardas1316 pisze:a ja to mam od dzisiaj.
Xardas1316 pisze:to na pewno chyba nie limit bo ja juz limit przekroczylem {1 g} juz z 2 tygodnie temu