iPlus Manager 1.4

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Darq

iPlus Manager 1.4

Post autor: Darq »

Witam

Nowa odchudzona wersja Iplus Managera juz dostępna na stronie www.iplus.pl w opcjach programu trzeba zachaczyć opcje lekka wersja interfejsu i śmiga jak trzeba. Bez porównania do poprzednich wersji traktycznie <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> nie obciąża systemu.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Enzo
Specjalista bezprzewodowy-senior

Re: iPlus Manager 1.4

Post autor: Enzo »

Ciekawe jak im to wyszło. Bo poprzednie wersje były do niczego. Na początku mojej "przygody z iPlusem i GC79" konsultant w pomocy technicznej iPlusa odradzał mi <font color="#FF00FF"><b>»»korzystanie««</b></font> z iPlus Menagera :lol:
iPlus+E61i=FUN
Awatar użytkownika
MaciekAdv
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: MaciekAdv »

Ja juz testuje 1.4, moje pierwsze wrazenie jest pozytywne po właczeniu tego odchudzonego trybu komp zachowuje sie jak by nigdy nic. Ale na pochwały jeszcze za wczesno. Zobaczymy ja po tygodnu pracy po 16h dziennie to bedzie wygladało :)
Pozdrawiam
MaciekAdv:iPlus EDGE na Comander
Kom. Nokia 6021
Awatar użytkownika
tracer.on
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: tracer.on »

Mi też konsultant odradzał tę aplikację i jade na dial-up.
skoro jest dobra to wyprubóję.
Awatar użytkownika
sardo nunspa
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: sardo nunspa »

A ja jak zobaczyłem wersję nr 1 to powiedziałem sobie, że wypróbuje dopiero menagera w wersji 2.5 lub wyższej. Wole orginał - dell true mobil :lol:
Latka lecą...
ODPOWIEDZ