Option Icon Vodafone kolejny problem

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

Engelbert
Stary wyga bezprzewodowy

Re: Option Icon Vodafone kolejny problem

Post autor: Engelbert »

rekin27 pisze:Zainstalowłem jeszcze raz nic.W 'komentarzach' sprzedawcy jest wzmianka o tym że modem nie działa z kartami nowej generacji...hmm mówi wam to coś???Może potrzebne są nowsze drivery???
Co znaczy "i nic"? Dalej nie przechodzi kwerendy? Nie masz żadnych śmieci w menadżerze urządzeń, braków sterowników i konfliktów nawet na innych urządzeniach? Wyeliminuj ewentualne problemy.

Po tym, jak modem nie chce przechodzić kwerendy, wywal go tylko z menadżera i skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu. Póki co zajmij się tym, żeby przeszła kwerenda. Kartą SIM zajmiesz się później. Pytanie: jakie dodatkowe polecenie inicjujące wpisałeś? Co dokładnie dopisałeś? Możesz zacytować?
rekin27 pisze:A płytę ze sterownikami która dostałem można do kosza wywalić-ma jakiś bląd
Więc z jakich sterowników korzystasz? Z aplikacji producenta?
rekin27
Stały użytkownik forum

Re: Option Icon Vodafone kolejny problem

Post autor: rekin27 »

Zassałem ze strony ery Program Globetrotter Connect i chodzi uzupełniłem w nazwie użytkownika blue connect apn erainternet i śmiga.Dziękuje wszystkim za pomoc i POZDRAWIAM
rekin
ODPOWIEDZ