GPRS EDGE UMTS a gry online/??/
Moderator: Moderatorzy
GPRS EDGE UMTS a gry online/??/
mam pytanko korzystam z uslugi orange GPRS czy jest mozliwosc grania przez net w gry (ostatnio pingi mi sie poprawily mam non-stop ponizej 1000ms srednio 600-800ms) pytam sie bo chce sobie zalatwic gre world of warcraft i nie wiem czy jest sens hmm a moze ktos z was gra w ta gre na gprs-ie lub na edge-u
??

Re: GPRS EDGE UMTS a gry online/??/
aha wedlug info. zamieszczonych na stronie World of warcraft to gra dziala na zwyklym modemie (56kb/s) wiec wydaje mi sie ze pod gprs lub edge tez powinien pojsc hmm tylko nie wiem co z tymi pingami 600-800 czy nie sa to za wolne pingi do takiej gry ??
-
- Stały użytkownik forum
Modem okablowany ma dużo mniejsze pingi niż gprs, edge czy umts, bo to są technologie bezprzewodowe i opóźnienia są troche większe niż po kablu. Z graniem przez neta możesz mieć małe problemy.
- Varmack
- Stały użytkownik forum
No raczej nie ma co inwestować w WoW. Raz że lagi beda powodowały że odechce Ci się szybko grac. Zwłaszcza jeśli chcesz pirata i gre na jakichś serverach innych niż BN (kumpel z chello mówił że nie da się grać za bardzo), więc na GPRSie dopiero. Jesli orginał to lepiej zainwestowac w neostradę...
Ja nie my?le co mówie - ja, mówi? co my?l?...