bluesoleil - bluescreen na viście - nietypowo.

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
laxa
Początkujący użytkownik forum

bluesoleil - bluescreen na viście - nietypowo.

Post autor: laxa »

mam viste32hp na ktorej sobie kiedys zainstalowalem blueSoleil, ale nie pamietam jaka wersje ;/ i wszystko śmigało jak należy. Później zainstalowałem tą samą wersje u swojej dziewczyny na xpeczku i tez działało dobrze. Teraz sam chce na swojej viście powrócić do blueSoleil (mam Pentagram fang slim pro) i ściągam wersje 5.x dla 32-bitowej visty... pojawia sie bluescreen, komp sie restartuje, i tak do usr.. śmierci.
Poradziłem sobie z tym szybko w trybie awaryjnym, potem próbowałem jeszcze raz z tą wersją (z instalek, potem ze strony IVT, producenta BlueSoleil, nadal bluescreenowa klapa) . potem probowalem z wersją starszą (nie dla visty) i wyskakuje podczas instalacji blad 257, czy cos podobnego.

Nie piszcie proszę, że mając viste moge sobie odpuścić. Jeszcze pare miesiecy temu bluesoleil chodził mi na viście. Moze to była wersja 3.0 ? Której teraz nie ma na stronie producenta. też była opisana, że podaje reke viście.

I tu pytanie do was. czy komuś śmiga bluesoleil pod vistą. jaka to wersja. lub jak naprawił błąd. A może jest jakis inny sterownik pod Pentagrama fang slim pro.
(Próbowałem jeszcze kilka programow ktore robia z komorki pilota, ale nie bylem z nich zadowolony.)
ODPOWIEDZ