bluetooth Pentagram P3011 vs P3003

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
st4ik
Początkujący użytkownik forum

bluetooth Pentagram P3011 vs P3003

Post autor: st4ik »

Witam serdecznie. Nie wiem czy wybralem dobre miejsce na zamieszczenei mojego tematu. Jesli nie prosze moda o przeniesienie.

Mam takie pytanie. Posiadam dwa Bluetooth-y Pentagrama. Model P3003 oraz lepszy model p3011. Rozdzielilem sobie internet na 2 komputery wykorzystujac oba urzadzenia. Internet dziala bez zarzutu, ale gdy w komputerze A siedzi wyzszy model P3011 i udostpnia polaczenie nizszemu modelowi P3003 to ten wyzszy model nie przyjmuje zadnego innego polaczenia np gdy probuje polaczyc sie przez telefon. Po zamianie urzadzen tzn do komputera A wedruje model nizszy czyli P3003, a do komputera B model wyzszy - P3011 nie mam problemow z polaczeniem sie przez telefon z komputerem A. Korzystam z programu bluesoleil (testowalem na roznych wersjach) - na obu komputerach praktycznie standardowe ustawienia. W czym jest problem ? Czy teoretycznie wyzszy model bluetootha P3011 nie obsluguje 2 sesji polaczen ?
ODPOWIEDZ