internet za free w HEYAH
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: internet za free w HEYAH
Hehe. Ja też za późno to wszytko uruchomiłem. I do tego kupiłem starter za 20 bo nie mogłem innego znaleźć. No i poserfowałem sobie po necie za 20 zyla i koniec. Pozdrawiam
- Vipera
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: internet za free w heyh to kit
No cóż.... Było miło ale sie skończyłokrzemyk pisze:kiedy podłączylem komórke do komputera przez irde inernet działał tylko przez 5 godzin.ratunku!!!!!

Już chyba ze 2 albo 3 dni dziura jest załatana, o czym możesz przeczytać w powyższych postach.
A te 5 godzin to był czas w którym licznik nabijał za połaczenie aż doszedł do 0 (albo i mniej) i zablokowało połaczenia GPRS (i inne też).
Więc trudno - Amba - The end

"Jeśli coś może się popsuć - na pewno się popsuje" 
Oby tylko wiedzieć jak to naprawić

Oby tylko wiedzieć jak to naprawić

"Proszę się odprężyć i przyzwyczaić to już tak zostanie" bez bugów niestety...krecikson pisze:a co z hasłem reklamowym "prosze się odprężyć i przyzwyczaić to już tak zostanie"![]()
heyah to oszuści jedno mówią drugie robią
Przecież nie reklamowali sie że GPRS jest ZA DARMO ani tym bardziej, że tak zostanie. Ot naprawili niedoróbke ...
- Enzo
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: internet za free w heyh to kit
Ciekawe jak długo będą pojawiać się podobne prośby o pomoc?krzemyk pisze: kiedy podłączylem komórke do komputera przez irde inernet działał tylko przez 5 godzin.ratunku!!!!!
A teraz heyah zarobi troche na starterachkrzemyk pisze:internet w heyah to kit kupiłem juz 2 karty startowe w heyah,

iPlus+E61i=FUN
Już padło , nie działa , niema możliwości włączenia gprs na stronie heyah
-
- Stały użytkownik forum
I bardzo dobrze, że padło. Wszyscy by chcieli za darmo i oczywiscie prędkość kosmiczną. To tak samo jak z obcinaniem transferów. Pytanie typu: "Co wybrać? Gdzie juz obcinają transfery?" Są po prostu.... nie wiem jak to nazwać, bo za moment pojawiają sie wypowiedzi typu: "Internet komórkowy to g...., bo ograniczyli transfer i wolno działa", czy cos podobnego.
LUDZIE!!!!!!!! Nauczcie sie, że w życiu nie ma nic ZA DARMO.
LUDZIE!!!!!!!! Nauczcie sie, że w życiu nie ma nic ZA DARMO.
blue connect/Huawei E160
-
- Stały użytkownik forum
Wysłany: Sro Mar 15 12:32:26 2006 Temat postu: Re: internet za free w heyh to kit
--------------------------------------------------------------------------------
krzemyk napisał:
kiedy podłączylem komórke do komputera przez irde inernet działał tylko przez 5 godzin. ratunku!!!!!
Ciekawe jak długo będą pojawiać się podobne prośby o pomoc?
krzemyk napisał:
internet w heyah to kit kupiłem juz 2 karty startowe w heyah,
A teraz heyah zarobi troche na starterach
Sorki Enzo że cytat od Ciebie ale nie chciało mi się szukać tych głupot. Nie wiem sam co mam o tym powiedzieć. <font color="#FF00BB"><b>»»nie obrażamy innych!!!««</b></font>, idiotyzm, frajerstwo, naciagactwo, wykorzystywanie?? I wszyscy później narzekają jak to w Polsce jest źle. To właśnie jest jeden z powodów że jest źle. Większość uważa, że coś im się należy.... Za co, pytam?
--------------------------------------------------------------------------------
krzemyk napisał:
kiedy podłączylem komórke do komputera przez irde inernet działał tylko przez 5 godzin. ratunku!!!!!
Ciekawe jak długo będą pojawiać się podobne prośby o pomoc?
krzemyk napisał:
internet w heyah to kit kupiłem juz 2 karty startowe w heyah,
A teraz heyah zarobi troche na starterach
Sorki Enzo że cytat od Ciebie ale nie chciało mi się szukać tych głupot. Nie wiem sam co mam o tym powiedzieć. <font color="#FF00BB"><b>»»nie obrażamy innych!!!««</b></font>, idiotyzm, frajerstwo, naciagactwo, wykorzystywanie?? I wszyscy później narzekają jak to w Polsce jest źle. To właśnie jest jeden z powodów że jest źle. Większość uważa, że coś im się należy.... Za co, pytam?
blue connect/Huawei E160