edge na mazurach
Moderator: Moderatorzy
edge na mazurach
mam pytanie czy ktoś wie jak chodzi edge iPlus w Mikołajkach i w okolicach, zastanawiam się nad tym rozwiązaniem, na mapach plusa zasięg edge jest jeżeli ktoś coś wie na ten temat to może byc na [email protected]
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: edge na mazurach
topic ma już troszke siwą brodę, ale temat nadal aktualny :-)
ponawiam pytanko - internet od ktorego operatora działa sprawnie w Mikołajkach, ale nie z mapki
, tylko w praktyce
ponawiam pytanko - internet od ktorego operatora działa sprawnie w Mikołajkach, ale nie z mapki

- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Na Mazurach Plus ma zasięg EDGE prawie we wszystkich większych miastach i mieścinkach, mało tego obejmuje zasięgiem Szlak Wielkich Jezior Mazurskich. W mojej miejscowości (nie powiem rodzinnej bo mieszkam od niedawna) Węgorzewo - połowa miasta ma tylko EDGE i to ta od strony jeziora. Mikołajki na pewno są objęte silnym zasięgiem EGDGE - jeżeli przypadkiem będę to sprawdzę dokładnie. Poza tym łatwo sprawdzić na mapce gdzie znajdują się nadajniki z EDGE. Popularnść Internetu GSM w małych miejscowościach powoduje że usługi stają się coraz lepsze. Do niedawna nie miałem zasięgu EDGE a od jakiegoś półrocza już mam. Tyle że w domu mam lepsze łącze 

-
- Początkujący użytkownik forum
dzięki!