Styl forum!!
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Styl forum!!
Zawiodłem się trochę na tym forum, bo w opcjach profilu jest styl, którego tak naprawdę nie ma. Po wybraniu stylu forum "nowy" nie można go już powtórnie uruchomić. Musiałem stworzyć nowe kotno
. Bardzo bym prosił admina o zmienienie w moim profilu(niq) domyślnego stylu forum i usunięcie tego fikcyjnego stylu "nowy". Beznadzieja!!

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Styl forum!!
Ale o takich sprawach, to piszemy na PW do Admina!
Po co zaśmiecać forum!
Jak Admin zajmie stanowisko, to wątek zostanie przeniesiony do śmietnika lub skasowany.
Po co zaśmiecać forum!
Jak Admin zajmie stanowisko, to wątek zostanie przeniesiony do śmietnika lub skasowany.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Początkujący użytkownik forum
Na początku chciałem napisać tylko jako gość, ale się okazało, że od niedawna trzeba być zarejestrowanym, aby pisać posty
. Z chęcią napisałbym PW do admina z tamtego konta, tyle tylko że nie mogę nawet otworzyć głównej strony forum bo wyskakuje komunikat: Template->make_filename(): Error - file overall_header.tpl does not exist i mogę sobie tylko popatrzeć. A jak już zrobiłem drugie konto to tak jakoś mi się post napisał, odruchowo.
Ale chciałem też trochę ostrzec innych użytkowników przed zmienianiem stylu, bo jak sam się przekonałem to jest niebezpieczne 
Jeśli można, to prosiłbym o usunięcie tematu.

Jeśli można, to prosiłbym o usunięcie tematu.

- Vipera
- Stary wyga bezprzewodowy
Myślę, że na razie może lepiej zostawić, tym bardziej, że informujesz w nim o możliwości wyskoczenia błędu i niemożliwości przeglądania forum.niq2 pisze:Jeśli można, to prosiłbym o usunięcie tematu.
To o czym piszesz to błąd często spotykany w forach na bazie phpBB.
Do czasu zmiany przez Admina niech więc pozostanie "ku przestrodze".
"Jeśli coś może się popsuć - na pewno się popsuje" 
Oby tylko wiedzieć jak to naprawić

Oby tylko wiedzieć jak to naprawić

- marcin
- *** Administrator ***
Niq zmieniony.
Profil Nowy został już usunięty i teraz nie ma już możliwości wyboru innego (to była jakaś pozostałość po standardowej instalacji phpbb).
Profil Nowy został już usunięty i teraz nie ma już możliwości wyboru innego (to była jakaś pozostałość po standardowej instalacji phpbb).
-
- Stały użytkownik forum
Wielkie dzięki
A tak przy okazji, jeślibyś mógł, to usuń użytkownika niq2, mam nadzieję, że nie będzie mi on więcej potrzebny.
A co do pozostawienia to może racja, "ku przestrodze".