Konkurencja
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Konkurencja
Witam!Dlaczego oferta iplusa tak bardzo cenowo odstaje od innych operatorów i dlaczego inne sieci nie decydują się tak jak to jest w iplusie dla stałych abonentów wprowadzić stałego dostępu do internetu jako usługi. Sam mam telefon w erze i chętnie bym z takiej usługi skorzystał i zapewne wiele innych osób również. Czy to ma związek z nadajnikami,które mogły by sobie nieporadzić ze zbyt dużą ilością osób korzystających z netu?
- dormario
- Stały użytkownik forum
Re: Konkurencja
takie pytanie to najlepiej kierować do BOK-u Plusa. Moim zdaniem wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie i to czego dziś nie ma jutro może być. A tak <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> to mi się wydaje, że oferta plusa jest najlepsza (najmniej problemów)co można zaobserwować na tym forum. Zaznaczam że moja opinia nie jest wpełni obiktywna bo nie miałem okazji korzystać z usłóg innych operatorów. 

-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Konkurencja
W orange jest usługa dla stałych ab. za 120 zł w biznesie. W taryfach firma 50-1000. Hot Spot w cenie. Limit 1GB.gorus1 pisze:Witam!Dlaczego oferta iplusa tak bardzo cenowo odstaje od innych operatorów i dlaczego inne sieci nie decydują się tak jak to jest w iplusie dla stałych abonentów wprowadzić stałego dostępu do internetu jako usługi.
Korzystałem nie polecam częste przestoje kilku minutowe - transfer 0 kb/s. Zrywanie połączeń ze stronami https. Teraz mam iplusa <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font> ok.