modem emem surf
Moderator: Moderatorzy
modem emem surf
Na łamach tego forum pragmgnę podziekować dla producenta modemu siemens emem surf a w szczególnośći dla Pana Tomasza Walczuka za pomoc i zainteresowanie sie moim problemem.Dzięki nowym sterownikom modem chodzi jak należy,myślałam że jestem zostawiona sama sobie a tu miła niespodzianka,są jeszcze ludzie i firmy na których można polegać,jeszcze raz stokrotne dzięki,dziękuje także osobom ,które sie do mnie odezwały,ich rady też uważam za bardzo cenne
MODEM EMEM SURF
przepraszam ,dawno nie zaglądałam na tą stronę,juz podaje adres strony
www.e-mem.pl , mineło już trochę czasu a mój internet śmiga jak należy,warto jednak szukać różnych rozwiązań,bo przeszłam dużo i miałam dość,a teraz jest jak należy,pozdrawiam
www.e-mem.pl , mineło już trochę czasu a mój internet śmiga jak należy,warto jednak szukać różnych rozwiązań,bo przeszłam dużo i miałam dość,a teraz jest jak należy,pozdrawiam

Re: modem emem surf
wcale nie chciał odbierac,co chwile sie wywalal,trzeba bylo restartowac system albo odinstalowywac modem i na nowo go instalowac,to był koszmar,teraz chodzi dobrze,tylko wolno ale do zawału serca mnie juz nie doprowadza
-
- Początkujący użytkownik forum
moj gdy go kupowalem we wrzesniu 2004r tez tak sie zachowywal ale oddalem go do plusa i po tygodniu dostalem nowego i dotad jakos tam dziala choc raz po raz tez mu sie zdaza mnie wywalic z gprsu lub jak nie wywala to sie jakby zacina zawiesza. czekam jeszcze te pol roku by sie zakonczyla moja umowa (100mb-60zl) bo jest na dzien dzisiejszy smieszna i czekam co moze w to miejsce mi plus zaoferowac. moze komus z was juz sie skonczyla umowa i dostal jakas dobra oferte to prosze napiszcie.
WKONCU ZNALAZELM ROZWIAZANIE WIDZE ZE NITYLKO JA MIALEM PROBLEM Z MODEMEM .
GG7855947
\
BARDZO MI POMOGLY TE POSTY
SLUZE POMOCA NA GG
[email protected]
GG7855947
\
BARDZO MI POMOGLY TE POSTY
SLUZE POMOCA NA GG
[email protected]
MODEM EMEM SURF
ja tez sie ciesze ,ze moglam komus pomóc,ja jeszcze mam problem z tym ,ze potrafi czasem mnie rozłączyc,ale mysle ze to zdarza sie kazdemu,mam problem z rozmowa przez skaypa,rozłancza natychmiast,moze teraz ktos mi pomoze
Tez mam ten modem - 2 razy wymieniany na nowy, Plus rozpatruje moje drugie pismo reklamacyjne - nowe sterowniki nie działaja, a najciekawsze ze modem działa tylko na jednym komputerze...niestety nie na moim. To dla mnie jakas makabra...
grazyna
rozumiem cie doskonale,ale ja po tym co przeszlam radze ci weisc na strone www.e-mem.pl,poszukac linku do kontaktu i opisac problem,tam u nich jest jeden człowiek bardzo pomocny,jak uda ci sie z nim skontaktowac to <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> cos pomoze,mnie nie zostawil bez pomocy a tez juz ze wscieklosci wbijalam zeby w parapet,jak bedziesz chciala to postaram sie o nazwisko ,to byl chyba Tomasz Walczuk ale moge poszukac
MODEM EMEM SURF
Tak,koniecznie skontaktuj sie z tym panem,to jest własciwy człowiek na własciwym miejscu,mam do niego kontakt telefoniczny ale <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> czy moge tak na forum to napisac
MODEM EMEM SURF
koniecznie sie skontaktuj z tym panemjavascript:emoticon(':lol:')
Laughing,zapewniam cie ,ze nie zostawi ciebie bez pomocy
Laughing,zapewniam cie ,ze nie zostawi ciebie bez pomocy
Dzieki ci serdeczne, jesli masz do niego jakies namiary - maila telefon zapraszam na gg 9390314