problem z przeglądarka I.E gprs ed77

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Diablik
Początkujący użytkownik forum

problem z przeglądarka I.E gprs ed77

Post autor: Diablik »

mam problem z Internet Explorerem jak wchodzę na czat na priv.to mnie wywala do Win.I.E.wykonał nie pr. operację ble ble świeżo sformatowałem dysk poinstal. wszystko i to samo a może ktoś mi powie czy można z mozilli wejś na nowy czat na onecie ,ewentualnie z jakiejś innej przeglądarki oprucz
I.E bo mam już dość tego badziewia .POMOCY z góry dzięki za wszelką pomoc Pozdrawiam wszystkich

mam win xp.sp1 gprs orange na ed77 na xp z sp2 było to samo

gg.6101123

[email protected]
Awatar użytkownika
wikara
Specjalista bezprzewodowy-senior

wikara1

Post autor: wikara »

witam!!!

zainstaluj sobie mozille firefox1.0.5 a zobaczysz o wiele szybszą prace komputera,a co do czata np interia czy onet to chyba musisz zainstalować sobię java-tam są pliki wymagane do otworzenia czata...
po zainstalowaniu javy restart kompa, i zobacz czy teraz wejdziesz.

tu masz link do javy:
http://programy.onet.pl/73,57,10392,,,J ... gramy.html
pozdrawiam!!!
Diablik
Początkujący użytkownik forum

Re: problem z przeglądarka I.E gprs ed77

Post autor: Diablik »

mam Mozillę 1.0.5 zainstalowaną Javę najnowsza wersię net chodzi znacznie szybciej niż na I.E dodatkowo mam rozrzeżenia do Mozilli zainst co ją przyspiesza bardziej ,ale jest ale mozilla na onet obsługuje tylko starą wersię czata I.E chodzi mi na nowej ale po wejściu na priv po 2-3rzech odp wywala mnie (int.explorer wykonał niepr operację) i tak jest za każdym razem
narka
pozdrawiam
ODPOWIEDZ