Witam,
Mam iPlusa z abonamentem (firmowy) a wybieram sie na urlop do Włoch gdzie chciałbym mieć łączność na laptopie - koszty roamingu skutecznie mnie powstrzymują od używania firmowego abonamentu. Szukam najlepszej i ekonomicznej opcji - podejrzałem FAQ ale nie znalazłem nic pasującego do mojej sytuacji - chociaż może się mylę. Dziękuję za wskazówki.
iPlus z abonamentem zagranicą
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Re: iPlus z abonamentem zagranicą
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=19011#19011 <- w tym temacie powinieneś znaleźć odpowiedź.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Proponuję zakup startera operatora Wind i aktywację opcji Ho Limit (chyba tak to się nazywa).
Lub startera sieci Three i też taryfę do internetu. Co do Three nie jestem pewien na 100%. Nie znam włoskiego.![:]](./images/smilies/splash.gif)
Lub startera sieci Three i też taryfę do internetu. Co do Three nie jestem pewien na 100%. Nie znam włoskiego.
![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
Dziękuję za porady i linki. Poczytałem i myślę, że coś dla siebie znajdę. Zdecyduję się chyba na 3.
Pozdawiam
Pozdawiam

-
no to fakt duzo kosztuje uzywanie netu za granica, w zaleznosci gdzie bedziesz to nawet te nizszo rzedowe hotele maja juz lacza netu, albo wifi takze wypytaj sie, bo moze nie bedziesz musial niczego kupowac