Dlaczego tylko 5 MB?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Dlaczego tylko 5 MB?
Witam,
Mam Nokie 6230i i przez Bluetooth chce zrzucać zdjęcia na kompa.
Po zainstalowaniu Bluetooth z płyty, wyświetla się informacja, że mogę przesłać tylko 5 MB. Sciągnąłem najnowsze oprogramowanie BlueSoleil 2.1.... i to samo - tylko 5 MB.
Czy jest jakiś sposób na nieograniczony przesył, oczywiście bez konieczności uiszczania opłat?
Będę wdzięczny za informacje i pomoc.
Mam Nokie 6230i i przez Bluetooth chce zrzucać zdjęcia na kompa.
Po zainstalowaniu Bluetooth z płyty, wyświetla się informacja, że mogę przesłać tylko 5 MB. Sciągnąłem najnowsze oprogramowanie BlueSoleil 2.1.... i to samo - tylko 5 MB.
Czy jest jakiś sposób na nieograniczony przesył, oczywiście bez konieczności uiszczania opłat?
Będę wdzięczny za informacje i pomoc.
- Speedo
- Początkujący użytkownik forum
Re: Dlaczego tylko 5 MB?
oprogramowanie sciagniete ze stronki bluesoleil jest w wersji demo i pozwala na przeslanie tylko 5mb danych, musisz zdobyc wersje "niedemo"
Mi?ego dnia
Pozdrawiam
Speedo

Pozdrawiam
Speedo

-
- Mistrz bezprzewodowy
Przecież wszystko powinno być razem z kluczem BT, ja tak miałem prznajmniej.Speedo pisze:oprogramowanie sciagniete ze stronki bluesoleil jest w wersji demo i pozwala na przeslanie tylko 5mb danych, musisz zdobyc wersje "niedemo"
Back to the Future 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Czyli wynika z tego, że jak się ma software razem z kluczem Bluetooth, to już nie ma szansy na nowszy??Speedo pisze:musisz zdobyc wersje "niedemo"
Tak pytam, bo też walczę z bluetoothem.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Użytkownik forum
Miałem kiedyś tego BlueSoleila ale denerwował mnie strasznie. właśnie jakieś dziwne ograniczenia. Później poszukałem trochę i teraz sam tez polecam program widcomm. jestem z niego bardzo zadowolony. No i nie ma tu ograniczeń 

-
Chodzi Ci o software z tej strony: http://www.broadcom.com/products/brands/WIDCOMM ?
A jeżeli tak, to gdzie tam coś można ściągnąć?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
-
- Użytkownik forum
Hmmm, osiołek??BliSki pisze:Chodzi Ci o software z tej strony: http://www.broadcom.com/products/brands/WIDCOMM ?

I-Plus.....
-
@"Lesiu.Z":
Wolę jednak od producenta a w pytaniu było wyraźnie
gdzie na tej stronie
. A skoro nie ma na jego (producenta) stronie takiej możliwości, to pytanie czy aby ten soft jest tak do końca free?
Wolę jednak od producenta a w pytaniu było wyraźnie

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
-
- Użytkownik forum
Spoko, :OK: przeciez napisałem osiołek ze znakami zapytania. Ja jak kupowałem swoje BT bluesolei to dostałem pełną wersje sterowników na cd i wszystko działa dobrze. Nie mam potrzeby zmieniać sterowników dlatego nie zagłębiałem się zbytnio w to co na tej stronie jest.BliSki pisze:@"Lesiu.Z":
Wolę jednak od producenta a w pytaniu było wyraźniegdzie na tej stronie
. A skoro nie ma na jego (producenta) stronie takiej możliwości, to pytanie czy aby ten soft jest tak do końca free?
Pozdro
I-Plus.....
-
I złośnikiemLesiu.Z pisze: Spoko, :OK: przeciez napisałem osiołek ze znakami zapytania.

Lesiu.Z pisze: Ja jak kupowałem swoje BT bluesolei to dostałem pełną wersje sterowników na cd
Ja też dostałem ale ze starszą wersją a nowsza ze strony ma takie ograniczenia o których pisał kolega zakładający wątek. Dodam, ze nie wszystko mi chodzi jak powinno, dlatego szukam, czy to nie wina tego softu.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)