SN - CL134390VT
FW - 3.1.2 (08.03.04)
HW Rev. 1.4. - BOM Rev. 5
więc sie już chyba wszystko zgadza, i nie da sie jej zupgrade'owac do HSDPA

Moderator: Moderatorzy
Jak chcesz wiedzieć czy "chyba" czy "na pewno" ma simlocka, sprawdź komendami AT za pomocą hyperterminala (jest mowa o tym w tym wątku). Jak już wiesz, że "na pewno" ma, to odpowiedź jest negatywna.mop pisze:a z GT max T-mobile niemcy jak zdjac simlocka bo chyba ma
Czy ktoś kto ma dostęp do supportu Option'a będzie tak miły i rozglądnie się tam za sterownikami do Visty ?ijon77 pisze:FYI: Wlasnie dostalem info z Option'a, ze sterowniki do Visty x64 beda udostepnione 22 marca. Nie mam hasla do supportu, wiec mam nadzie, ze ktos da link'a (o ile oczywiscie linki bob'a nie wystarcza)
I pewnie jeszcze długo nie będzie:Dyark pisze:podobno daje HSDPA 3.6 i 7.2........... ale nie ma jak sprawdzić ;-)
Help?zooster pisze:Hello, I have a GT 3G+ EMEA, serial number starts with NL. It is a pcmcia card of T-Mobile, with Wlan and hsdpa at 1,8Mps and not locked.
What is the latest firmware for this model? And what the improovement of the newer firmware? Thanks
Sterowniki pobierz ze strony Blueconnect.mop pisze:mam modem GT 3G + EMEA T-mobile jakie wgrac sterowniki i co dalej jaki program do dzialania jego.prosze o link lub nazwy. i czy on ma wspracie HSDPA nr seryjny NZ.... pozdro
Niestety nie.blady pisze:Mam modem Vodafone 3g/Gprs DB czy jest jakis soft ktory pozwoi go zaaktualizowac do HSDPA?
Osobiście nie zawracałbym sobie tym głowy chyba, że masz niestabilny poziom sygnału.blady pisze:czy w przypadku kupna antenty na allegro z konektorem za 60zl oprocz zwiekszenia ilosci kresek bedzie odczuwalna roznica w sciaganiu i przegladaniu stron czy lepiej sobie tym glowy nie zawracac?