jacek.w pisze:Nikomu nie zarzucałem oszustwa
Ale wcześniej napisałeś:
jacek.w pisze:nie jest to zabroniony post o handlu na forum a opinia nt. „naciągania zdesperowanych klientów Sferii”
Ja też będę starał się zająć obiektywne zdanie w tym problemie. Zarzuciłeś
al-czerniawskiemu, to co zacytowałem. Należy zauważyć, że rynkiem kieruje prawo popytu i podaży i nikt nie przymusza nikogo do niczego.
jacek.w pisze:Zasadą Allegro jest umieszczanie dokładnego opisu sprzedawanego przedmiotu i jego zdjęć. A tego brakuje, zdjęcia przedstawiają coś innego
Jak już tu padło, to chyba najlepiej byłoby poruszyć na PW.
jacek.w pisze:Co więcej sprzedający umieszcza informację że: „Modernizacja routera wiąże się jednak z ryzykiem utraty gwarancji producenta w przypadku powstania awarii w czasie eksploatacji, a uniemożliwiającej przywrócenie stanu pierwotnego„.
I chwała mu za to, że umieszcza taką informację. My tu na forum tez często polecamy routery linksysa z alternatywnym softem Tomato. Należy zaznaczyć (co jest w FAQ), że taki soft w tamtym routerze też może powodować utratę gwarancji.
jacek.w pisze:jeśli Al-czerniawski ma zarabiać to niech przemyśli swoją ofertę.
I może te uwagi wpłyną na to, że zmieni trochę treść swojego ogłoszenia. Chociaż przyznam się, że nie analizowałem go, bo mnie nie interesowało. Odnoszę sie tylko do tego, co pojawiło się na forum, bo takie jest moje zadanie.
bob pisze:Proszę nie zarzucać oszustwa użytkownikom naszego forum wyciągając ich transakcje z Allegro. Samo Allegro nie jest w zainteresowaniu tego forum
Mogę się pod tym tylko podpisać.
jacek.w pisze:Oferta Al-czerniawski może być dobra wymaga tylko dopracowania
I tak niech się stanie.
jacek.w pisze:Jeśli ktoś ma pieniądze może z niej skorzystać. A jeśli ich nie ma zawsze może skorzystać z pomocy takich osób jak Cysio.
I po to jest forum, żeby z takiej pomocy, jaką tu zaprezentował użytkownik forum i mniejsza o to czy to
cysio czy może
Mal_pa korzystali użytkownicy forum.
jacek.w pisze:Jeśli kogoś uraziłem to jest mi niezmiernie przykro
OK. Mamy zatem nadzieję, że już sprawa jest wyjaśniona?