Za tydzień po niedzieli również będzieDamiano pisze:Jutro Poniedziałek...

Moderator: Moderatorzy
Za tydzień po niedzieli również będzieDamiano pisze:Jutro Poniedziałek...
Jak dasz z siebie wszystko to może nawet w CNN i BBC wystąpisz.Damiano pisze:będę w interwencji![]()
![]()
Damiano pisze:Nie ma listonosza
Pozostają Ci światła reflektorów i latarni więziennych.Damiano pisze:Będę sławny
[ Dodano: 2008-02-04, 14:08 ]
Nie ma listonosza...
Podziwiam Twój optymizm co do Poczty Polskiej.Damiano pisze:Nie ma listonosza...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idę o zakład że umowa została wysłana zwykłym listem, kiedyś to było nie do pomyślenia. Wszystko schodzi na psySundance_kid pisze:Podziwiam Twój optymizm co do Poczty Polskiej
A te lubią niedochodzićJarek no.1 pisze:wysłana zwykłym listem
A może Twoja historia będzie inspiracja do kolejnego odcinka W11? I urzytkownicy forum będą jako świadkowieDamiano pisze:będę w interwencji![]()
![]()
![]()
W roli Damiano wystąpi Clint EastwoodSundance_kid pisze:A może Twoja historia będzie inspiracja do kolejnego odcinka W11?
Moje ulubione powiedzenie.Damiano pisze:banda złodziei![]()
W stosunku do poczty czy tak ogolnie? Tzn w sensie "witam moja rodzinke na urodzinach, wy bando zlodziei"?bob pisze:Moje ulubione powiedzenie.
Wszystkie instytucjeJo_gurt pisze:W stosunku do poczty czy tak ogolnie?
Hm, anarchista? ;Pbob pisze:Wszystkie instytucje
Na trzy zwykłe wysłane doszedł jeden. Pocieszyłam?Damiano pisze:nie strasz mnie jeszcze że nie dochodzą zwykłe listy...Bo dochodzą
Jaką masz gwarancję że ta umowa wyszła z salonu?Damiano pisze:Tato jedzie na poczte się spytać
PrzeginaszDamiano pisze:Ja pier.........
I kto tu się stresuje?Damiano pisze:No weś się tu nie stresuj Sundance_kid![]()
Damiano w jakim Ty świecie żyjesz ?Damiano pisze:Słuchajcie.. niemożliwe żeby list szedł 2 tygodnie... Albo zaginął albo coś..
W naszym kraju jest wszystko możliweDamiano pisze:niemożliwe żeby list szedł 2 tygodnie..
A nie pisałem że wszystko możliwe. Nie martw sięDamiano pisze:Dzwonie a oni mi mówią że to nie zostało wysłane jeszcze...