Rozumiem, że problem dotyczy G900 i Windows Mobile?agnie_eszka pisze:Skonfigurowałam połączenie GPRS
GPRS & WIFI w Toshiba G900
Moderator: Moderatorzy
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: GPRS & WIFI w Toshiba G900
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Witam serdecznie. Dziękuję za zainteresowanie.
Problem rozwiązałam poprzez Master Clear i ręczną konfigurację na podstawie opisu Orange dla innych telefonów z WM6. Podejrzewam że konfiguracje ściągane ze strony Toshiby coś "pochrzaniły".
Pozdrawiam.
Problem rozwiązałam poprzez Master Clear i ręczną konfigurację na podstawie opisu Orange dla innych telefonów z WM6. Podejrzewam że konfiguracje ściągane ze strony Toshiby coś "pochrzaniły".
Pozdrawiam.
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam. Mam problem, mam tośke G900 i domowy internet radiowy. Postawiłem sobie AP Edimaxa. Skonfigurowany jest raczej poprawnie bo net chodzi mi na notebooku. Ustawiłem go na Universal repeter, bez zabezpieczeń, tośka łączy się z AP, puszcza ping na niego i na wp.pl ale ja włączam przeglądarkę, np. opere to wyskakuje mi komunikat "network problem". Próbowałem już chyba wszystkiego, zmieniałem adresy, dnsy i nic. Już nie wiem co robić. Proszę pomóżcie!
PCYLIHOONL
-
- Początkujący użytkownik forum
Niestety mam taki sam problem po odpaleniu wifi. W przegladarce opera wyskakuje mi ''network problem''. Juz probowalam miliona sposbow. I nic, z Waszej strony takze bralam ustawienia i nic... Pomocy
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2009-03-05, 17:51 ]
Poprawa pisowni.

[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2009-03-05, 17:51 ]
Poprawa pisowni.
Ostatnio zmieniony 2009-03-05, 17:51 przez uszczypliwa, łącznie zmieniany 1 raz.