To lepiej było kupić nową kartęja.michal pisze:No ja od czasu kiedy pocztę sprawdziłem na Play na kartę jak było 1MB = 5zł a było 6MB na poczcie
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
To lepiej było kupić nową kartęja.michal pisze:No ja od czasu kiedy pocztę sprawdziłem na Play na kartę jak było 1MB = 5zł a było 6MB na poczcie
No niestety nie bo to mój numer prywatny przeniesiony z Ery.YaHooo pisze:To lepiej było kupić nową kartę![]()
Chciałem być uprzejmyYaHooo pisze:wiesz, że ja mogę wycisnąć Twoje pomógł
Aha no to nieco zmienia postać rzeczyja.michal pisze:No niestety nie bo to mój numer prywatny przeniesiony z Ery.![]()
Czasem załatwiam sprawy i czekam na ważne maile i wygodnie w telefon niż z laptopem. Zwłaszcza jak to tekst, albo mały plik (doc, xls).YaHooo pisze:nie trzeba mieć telefonu z bajerami
Racja. Ale szczerze to jeszcze ani razu mi się nie przydał klient poczty w telefonie. Jakoś tak zawsze wychodziło, że miałem przy sobie laptop.ja.michal pisze:czekam na ważne maile i wygodnie w telefon niż z laptopem. Zwłaszcza jak to tekst, albo mały plik (doc, xls).
W SE czegoś takiego nie zaobserwowałem, ostatnio korzystałem tylko w trybie IMAP nie wiem jak w pop3, ale tam możliwości są dowolne, ustawione mam pobieranie tylko tematów, jak coś waznego zobacze to moge samą treść pobrać, a na koniec jeśli załącznik potrzebny, to można go sobie ciągąć. A i jeszcze jedna zaleta klienta mail, edytor textu jest 1000 razy lepszy od tego sms/mms.ja.michal pisze:W LG też, ale czasem fo pa i ściąga plik 3 MB.