Mam BC bez limitów już jakieś cztery czy pięć miesięcy. Na samym początku Era leciała ze mną w kólki i zliczała mi dane asynchronicznie czyli 2 giga downloadu i 3 giga uploadu co daje razem 5 Giga limitu. A ja w umowie miałem napisane że mam limit na 5 giga pobranych danych. Po dwóch miesiącach takiego stanu żeczy wkurzyłem się i zerwałem z Erą umowę. Gostki z Ery odżucili mój wniosek na zerwanie umowy. Ale w ramach renkompensaty za dwa miesiące świadczenia mi usłogi w brew podpisanej przez zemnie umowy przestali mnie limitować. Ale mnie ten proceder tak mocno wnerwił że powiedziałem sobie że nigdy więcej neta komórkowego nie wezmę. Więc jescze pare miesięcy do końca umowy i przenoszę się do Netii gdzie durnowatych limitów nie ma. Amen
Blido pisze:Na jedno? Chciałbyś mieć limity?
Panowie, trochę umiaru, to może obecny status quo utrzyma się na dłużej
No i po zawodach, wczoraj otrzymałem sms-a, w którym jak zawsze było info o obniżeniu prędkości - jednak tym razem prędkość naprawdę została obniżona.
Nie sądzę żeby był to przypadek... skończyło się Eldorado...
Ja od wczoraj usiłuje odpalić Bearshare i Emule i nic łączą się i łączą i nie połączą jeszcze w tamtym roku normalnie z nich korzystałem.Ares Utorrent działają dobrze jak na Edge sciągają nawet po 28KB/s.Ale czy da się cos z tym zrobić bo bearshare 5.25 jest najlepszy do muzy a nie działa a o dziwo np wersja 6,7,8 Bearshare działają bez zarzutu ale są do bani
Bo znam z autopsji komputery znajomych którzy zainstalowali bearshare i do reinstalacji systemu upływało 2-3 tygodnie. Tu nie koniecznie chodzi o wirusy ale również inne szkodliwe oprogramowanie. Może jesteś bardziej świadomym użytkownikiem i nie masz takich problemów ale .... mojego zdania o tym sofcie nie zmienię.