3dB(i) = x2.atanor pisze:A nie o 2dB(i)?
Jak złapać HSPA+? Jaki zasięg HSPA+?
Moderator: Moderatorzy
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Jak złapać HSPA+? Jaki zasięg HSPA+?
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam kupilem antene do modemu zte mf60 jest to kierunkowa i nie wiem jak ja ustawic zeby jak najlepiej sciagala bo sciaga ale slabo i jeszcze problem bo mieszkam w norwegi Nesna Engen 8700 i nie wiem gdzie szukac tych nadajników moze sa jakies sposoby a i gdzie moge kupic dobrą przejściówke do tego modemu nie che bubli z chin
zloty
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Musisz metodą prób i błędów osiągnąć maksymalny zasięg.zloty78 pisze:nie wiem jak ja ustawic zeby jak najlepiej sciagala bo sciaga ale slabo
W zasadzie one wszystkie są jednakowe.zloty78 pisze:gdzie moge kupic dobrą przejściówke do tego modemu nie che bubli z chin
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Twój modem też jest chiński, uważasz, że jest bublem? Ludzie, przestańcie w końcu powielać stereotypy.zloty78 pisze:nie che bubli z chin
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam mam pytanko, mam modem ZTE MF60 z wejsciem antenowym i mam anntene zeby zlapac siec 3g , koledz maja modemy bez wejscia antenowego i tu jest pytanie czy jak załoza anntene zewnętrzna i w pokoju dadza drugą anntene wewnetrzna , no bo nie mogą dac kabla bezposrednio do modemu ,czy modem bedzie sie łączył z anntena w pokoju 3G ,czy bedzie szukał silniejsego zasiegu na 2G z gory Dziekuję za odpowiedz
zloty
- wojteks
- *** Administrator ***
Nie będzie działać.zloty78 pisze:czy jak załoza anntene zewnętrzna i w pokoju dadza drugą anntene wewnetrzna
Poczytaj o konektorze indukcyjnym ale to też kiepskie rozwiązanie, najlepiej zmienić modem.
Nie pomagam na PW!