Moderator: Moderatorzy
arab79 pisze:Miałem na EDGE tak do 151kbps a teraz to chyba ze 4kbps..
A ja tak zapytam dyskretnie czy patrzeliście do śmietnika?!?!?klisza pisze:No, no @szadzik. Nieładnie! disgust
Mojego posta też kiedyś pewien moderator usunął, jak go skrytykowałem.
Też mam coś takiego tyle że na siemens ES75. Próbuje coś wysłać tylko nie wiadomo co i gdzie, sprawdzałem pingiem ale żaden nie osiągnął celu, niby połączenie jest ale go praktycznie nie ma, po rozłączeniu się i próbie ponownego połączenia pojawia się komunikat "TCP/IP CP zgłosił błąd 718: Komputer zdalny nie odpowiedział". Po czymś takim i drugiej próbie połączenia modem potrafi się zresetować (choć nie zawsze czasem strasznie długo się łączy i w końcu się połączy), muszę ponownie wprowadzać PIN. Tak myślę że to może się dziać kiedy modem traci zasięg.baton pisze:Zauwazylem dziwne zjawisko, otoz od czasu do czasu polaczenie z internetem umozliwia wysylanie danych, a nie sa one pobierane (miga tylko pierwszy monitor).
Umnie dokładnie to samo (okolice Jeleniej gory)niq pisze:... Dzisiaj jednak iPlus doprowadza mnie wprost do szału!! Od rana, tylko jak się połącze z internetem, mijają 2 minuty i łup, rozłącza...