[News]Szczęśliwe Godziny w Orange Freedom Pro
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Re: [News]Szczęśliwe Godziny w Orange Freedom Pro
Ja wczoraj dzwoniłem do BOK aktywowałem szczęśliwe godziny a miły pan mówi mi ze jest ta usługa płatna a ja mu mowie żeby jeszcze raz sprawdził bo wiem ze do października jest bezpłatna wyszło na moje.Ale jedna rzecz mnie zaskoczyła powiedział mi bym zrestartował połączenie po 23ciej bo inaczej poleci mi po limicie.Pewnie lidzka reklamacji która spływa o boku dala im do myślenia
-
- Początkujący użytkownik forum
I tak masz szczescie ze powiedzieli ,wiekszosc ludzi pewnie nadal nie wie o co chodzi, BOK to jakis zartTanoy pisze:Ja wczoraj dzwoniłem do BOK aktywowałem szczęśliwe godziny a miły pan mówi mi ze jest ta usługa płatna a ja mu mowie żeby jeszcze raz sprawdził bo wiem ze do października jest bezpłatna wyszło na moje.Ale jedna rzecz mnie zaskoczyła powiedział mi bym zrestartował połączenie po 23ciej bo inaczej poleci mi po limicie.Pewnie lidzka reklamacji która spływa o boku dala im do myślenia
robson
-
- Mistrz bezprzewodowy
Co do mojego pytania dot. szczęśliwych godzin i wykorzystanego limitu. Mogę również potwierdzić, tylko tak jak kolega kilka postów wyżej pisał, trzeba zrestartować router o godzinie 23:00 
Po wykorzystanym limicie pobiera mi pełną prędkość, w granicach 300KB/s. Jak na razie jestem bardzo szczęśliwy !

Po wykorzystanym limicie pobiera mi pełną prędkość, w granicach 300KB/s. Jak na razie jestem bardzo szczęśliwy !

Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215