Procio pisze:No to fajnie... A jeszcze dzisiaj chciałem skorzystać z tej usługi. W takim razie muszę czekać do rana...
Rozumiem, że przekroczyłem limit, pobieram z tą prędkością 8kB/s, godzina 23:01, restartuje router i pobiera mi pełną prędkością, aż do godziny 6:00 rano ?
Jeżeli tak to jestem w niebie !

W Orange ci tego nie powiedza zebys dokupil dodatkowe pakiety ,jak juz pisalem wszystko polega na tym ze usluga szcesliwe godziny uruchomi sie tylko wtedy jezeli przed 23 nie ma ruchu u ciebie w sieci tzn... zadnego ruchu wiec musial bys miec wylaczony komp.. albo odlaczony kabel od internetu ,bo ruch zawsze jest ,wiec jedynym sposobem jest restart routera po 23 , Czasem jet tak ze predkosc pobierania spada bo router sie wiesza wiec trzeba jeszcze raz zrestartowac Niestety w BOK maja pojecie o tej usludze jak ja o balecie , ludzie sciagaja po 23 nie restartujac routera a potem sie dziwia ze pobiera im z limitu ,niezly numer orange wymyslil ,tylko gdzie to jest napisane jak dzila ta usluga ????? , potem tylko reklamacje pisac ,Tak sie robi kase
[ Dodano: 2011-08-13, 08:48 ]
derek pisze:Właśnie wydaje mi się że szczęśliwe godziny nie działają od godziny 23 tylko tak jak pisał vaclaw1 co najmniej od północy. Raz uwzgledniono mi reklamację gdy po połączeniu o godz 23 z minutami, wcieło mi 500mb, obecnie mam 2 zgłoszone reklamacje dotyczące w/w problemu na razie bez echa. Oczywiście na infolini śpiewka że działaja od 23-6. Ale 3 reklamacje chyba o czymś świadczą.
, Reklamacje moze i uwzglednili i oddali ci te 500mb tylko sprawdz rachunek ,stary numer to taki ze masz niedoplate na rachunku telef...np 12 zl i usluga jest automatycznie blokowana zebys doplacil a tak naprawde zaplacisz za te 500mb