matek451 pisze:To wyrocznia i gwarant prędkości w LTE Orange czy T-Mobile na najbliższe 2 lata.
Ironia tu nic nie zmieni, gwarancji prędkości nie ma również na kablu-za takową usługę dodatkowo się płaci (a to już "za wysokie progi na lisie nogi").
matek451 pisze:Prawda zaś jest zupełnie inna, reklama Plusa/CP i promocja SmartDom w połączeniu z poluzowaniem FUP skutkuje tym samym co w Play( transfery adekwatne jeśli wziąć pod uwagę 2xwiększe pasmo Mobylandu).
Widzę że ta lansowana przez ciebie prawda, coraz bardziej przypomina historyczne teksty z moskiewskiej gazety "Prawda". Tutaj nie ma żadnego prostego przelicznika, sieć LTE P4 ledwie dyszy-dysponuję jednocześnie ofertami 3 operatorów (Orange w voice), przy połowie mniejszych zasobach w LTE, użytkownicy P4 przerzucali 30% więcej danych, to sieć przez błędne decyzje zarządów, w ofercie internetowej zepchnięta na "boczny tor". Liczy się tylko stara 3-ka, a w zasadzie 2-Orange i Plus, gdyż T-Mobile będzie trudno nawet zdobyć nowych klientów (rynek jest mocno nasycony).
matek451 pisze: Więc czemu ludzie mają nie spróbować?
Niech próbują, w większości przypadków sami szybko zweryfikują-bez czytania postów na forum (zwłaszcza ci, którzy korzystali z ofert innych sieci).
matek451 pisze:szkoda że nie poczytał jak jest z zasięgiem na tym 2600MHz.
Ja nie muszę czytać-bo wiem, nie tylko w 2600MHz, lecz 3600MHz, 4900-5800MHz..., także nie filozofuj, będzie wystarczający dla usługi internetowej.
matek451 pisze: Plus nadal sprzedaje IDU-ODU , który na nich nie działa.
Jest to produkt CP, który po przejęciu Plusa, jest wciskany komu się tylko da (produkt absolutnie nietrafiony, rozmijający się z ofertą- on nawet mógłby dobrze działać, lecz wymagałoby to całkowitej reorganizacji dostępu do sieci, wydzielenia części zasobów dla tych urządzeń, bez tego tj. śmieć elektroniczny).
matek451 pisze:zmartwię, autor tematu postanowił zaryzykować i wbrew tobie bierze póki co RBM 5.
Mnie to "ani grzeje, ani ziębi", coraz więcej osób jest świadomych ułomności tej oferty i tego nie ukryjesz.