Zobaczcie sami:

Moderator: Moderatorzy
piterepidemia pisze:Witam, właśnie dzisiaj mnie odblokowali![]()
![]()
...ale to co zobaczyłem na skali przerosło moje oczekiwania
![]()
Zobaczcie sami:
![]()
piterepidemia pisze:Witam, właśnie dzisiaj mnie odblokowali (...)
... czytanie ze zrozumieniem się kłania ;-)tomek34 pisze:(...) po przekroczeniu limitu masz 35kB/s ?(...)
Z tego co wiem to 2kB/sMaciekAdv pisze:A jak przycinaja w ORANGE i ERZE??? Dalej do 1KB??
Niech ktos kto ma sie wypowie. THX
Aktualnie jest troche więcej(uczą się na reklamacjachkemott1 pisze:Z tego co wiem to 2kB/s Smile
Człwieku opanuj się. Przecież bzdury jakieś piszesz. Przytocz punkt regualminu, w którym Orange pozwala na dokupienie pakietów. Przecież czegoś takiego nie ma. Póki co wychodzi na to, że według Ciebie to Plus prowadzi najbardziej złodziejską politykę, bo to oni tną, ale jak się dokupi pakiet to już nie muszą ciąć. Orange od początku kiedy wprowadziło nowe regulaminy, w których umieściło cięcia tnie. Nie było żadnych złudzeń, że nie będzie cięć. Natomiast Plus to co innego. Na początek nie ciął, był taki wychwalany, wszyscy zmieniali na Plusa, aż tu nagle... cięcia. Jednak to jeszcze mało. Wprowadzili pakiety. Heh.Ufo atakuje pisze:Mówią, że niby Internet niby im się zapycha, ale jak wszyscy dokupią pakiety to się zaraz odtyka! W rzeczywistości, chodzi o to co zawsze- wyciągnąć kasę, od biednego luda, przy minimum nakładu. Nawet im się kłamać dobrze nie chce. A prym w tej grze wiedzie ORANGE.