Twój adres IP: 79.162.xxx.xxx
Download: 2598 kbps (324.8 KB/s)
Upload: 1026 kbps (128.3 KB/s)
Data: 24.6.2009, 8:50:45

Moderator: Moderatorzy
No piękny wynik. Rekord w CDMA chyba.sebidynxxl pisze:Download: 2598 kbps (324.8 KB/s)
Upload: 1026 kbps (128.3 KB/s)
Nie takie dziwne. Sam jestem zaskoczony ile to można wyciągnąć z tego ustrojstwa.ja.michal pisze:Stąd dziwne pytanie o Orange.
Realnie? Niestety nictrowski pisze:i co mogę z tym zrobić?
Wydaje mi się że mylisz pojęcia, ponieważ transfer mierzy się w kilobajtach na sekundę czyli kB/s (duże B - bajty, małe b - bity). Jeśli masz transfery na poziomie 65-120 kilobajtów na sekundę to nie jest aż tak źle, co do anteny to nie sądzę aby wiele pomogła, bo i tak masz całkiem silny sygnał. Być może coś byś uzyskał, ale moim zdaniem mniej niż 10%.LarryGoGo pisze:Witam
Jestem tu nowy i mam pytanie:) - mieszkam ok 2,5 kilometra od nadajnika (z tym ze w lesie) , mam 5 kresek w Axess managerze (-71 dBm) i transfery mam generalnie kolo 65 kb/s (o godz 17-18). Teraz ok 21 predkosc mi strasznie skacze, czasem mam transfer nawet 120 kb/s
...
moje pytanie brzmi - czy w takich warunkach, przy w sumie dobrej sile sygnalu wystawienie anteny zewnetrznej ma sens i cos zmieni (znaczy sie przyspieszy transfer)?
Orange po prostu jeszcze nie wprowadziło limitu przepustowości, bo usługa tak na prawdę nie jest jeszcze oficjalnie komercyjnie wprowadzona na rynek. Czyli na razie to są "testy".cens pisze:W jaki sposób więc uzyskujecie wyniki przekraczające nawet 2 Mb ??