Dzięki za info, w następnej wersji programu będzie już to poprawione.ptr pisze:gdy klikam prawym klawiszem na ikonie w tray'u systemowym aby rozwinąć menu kontekstowe, to okno programu na przemian pojawia się i zwija
[TNI] Top_NetInfo - Archiwum dyskusji 2007.11-2009.04
Moderator: Moderatorzy
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: [TNI] Top_NetInfo - Archiwum dyskusji 2007.11-2009.04
Pozdrawiam
Janek
Janek
- czarny
- Stały użytkownik forum
Witam
widzę że to jakiś zarąbisty program chciałbym sie o tym przekonać
mam menadzera 2 ale nie jestem za bardzo z niego zadowolony
mam również VISTE ULTIMATE SP 1 czy ten program jest pod viste
czytałem cały wątek i albo przeoczyłem albo nic nie pisze
pozdrawiam
widzę że to jakiś zarąbisty program chciałbym sie o tym przekonać
mam menadzera 2 ale nie jestem za bardzo z niego zadowolony
mam również VISTE ULTIMATE SP 1 czy ten program jest pod viste
pozdrawiam

-
- Mistrz bezprzewodowy
Program nie wymaga instalacji, wystarczy tylko rozpakować folder z plikami na HDD, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś sam sprawdziłczarny pisze:czy ten program jest pod viste

A w świetle powyższego wydaje się, że nic nie powinno stać na przeszkodzie, by TNI działał pod Vistą.
Zresztą gdyby Ci sie coś w nim nie spodobało, to nic nie musisz odinstalowywać, wystarczy że tylko ten rozpakowany folder z plikami skasujesz.
No i oczywiście nie zapomnij opisać nam swoich wniosków, to wtedy następni już nie będą się o to samo pytać

[ Dodano: 2008-09-20, 12:02 ]
W jakich okolicznościach TNI minimalizuje sie do ikonki w trayu?ptr pisze:Taki mały szczegół: gdy klikam prawym klawiszem na ikonie w tray'u systemowym aby rozwinąć menu kontekstowe
Bo dawniej czasami ta ikonka mi się pojawiała, ale już od chyba kilku tygodni jej nie widziałem i zastanawiam sie dlaczego.
Krzysztof
-
Ja tylko dodam do tego co napisał Chris-Kr że osobiście nie testowałem na Viście (nie mam) ale ktoś w tym wątku napisał że program działa dobrze na tym systemie (pamiętam że część przycisków przerabiałem bo na Viście się mocno zwężały).
Należy zaznaczyć: Ustawienia -> Ogólne -> Autostart programu -> Przesuń do trayaChris-Kr pisze:W jakich okolicznościach TNI minimalizuje sie do ikonki w trayu?
Pozdrawiam
Janek
Janek
-
Do pobrania (pierwszy post) nowa wersja 3.07 beta.
W programie Topnetinfo od wersji 2.27 istnieje możliwość aktualizacji:
menu górne -> Informacje -> Aktualizacje
Zmiany:
1. Dodano JPG Gallery Creator do Menu górne -> Internet. Za pomocą tego modułu można szybko stworzyć galerię do umieszczenia w Internecie - wystarczy wybrać katalog z plikami jpg, katalog w którym ma być stworzona galeria i kliknąć "Utwórz galerię".
2. Do Menu górne -> Sieć dodano:
- Interfejsy (szczegółowy odczyt informacji dotyczących interfejsów),
- Udostępnianie (manager udostępnionych folderów),
- Połączenia sieciowe (podgląd połączeń z innymi użytkownikami a także używanych przez nich plików, możliwość zakończenia sesji i zamknięcia pliku),
- Właściwości (odczyt informacji dotyczących sieci: od kart sieciowych po pakiety ICMP),
- Sniffer.
Poprawiono:
- kliknięcie prawym przyciskiem myszy na ikone programu w trayu.
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-09-23, 10:59 ]
Plik dodany do pierwszego posta.
W programie Topnetinfo od wersji 2.27 istnieje możliwość aktualizacji:
menu górne -> Informacje -> Aktualizacje
Zmiany:
1. Dodano JPG Gallery Creator do Menu górne -> Internet. Za pomocą tego modułu można szybko stworzyć galerię do umieszczenia w Internecie - wystarczy wybrać katalog z plikami jpg, katalog w którym ma być stworzona galeria i kliknąć "Utwórz galerię".
2. Do Menu górne -> Sieć dodano:
- Interfejsy (szczegółowy odczyt informacji dotyczących interfejsów),
- Udostępnianie (manager udostępnionych folderów),
- Połączenia sieciowe (podgląd połączeń z innymi użytkownikami a także używanych przez nich plików, możliwość zakończenia sesji i zamknięcia pliku),
- Właściwości (odczyt informacji dotyczących sieci: od kart sieciowych po pakiety ICMP),
- Sniffer.
Poprawiono:
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-09-23, 10:59 ]
Plik dodany do pierwszego posta.
Pozdrawiam
Janek
Janek
-
- Mistrz bezprzewodowy
To zaczyna być dość potężny kombajnjanek222 pisze:Do pobrania (pierwszy post) nowa wersja 3.07 beta.

Trochę czasu upłynie, żeby nauczyć się korzystać z wszystkich jego możliwości.
Bardzo fajna i wbrew pozorom użyteczna (zwłaszcza na urlopie) funkcja.Zmiany:
1. Dodano JPG Gallery Creator do Menu górne -> Internet.
Brakuje mi jednak możliwości kolejnego przeglądania zdjęć, bez wracania do głównej strony galerii.
Nie wiem czy to jest możliwe, ale najwygodniejsze byłoby zmienianie/przeglądanie zdjęć przy pomocy klawiatury, np. Ctrl+strzałka.
Chodzi o to, żeby przyciski ekranowe niepotrzebnie nie zabierały powierzchni ekranu.
W tej kwestii miałbym propozycję zmiany, by normalny przycisk służący do miniaturyzacji miniaturyzował program do paska zadań, a przycisk "X" miniaturyzował go do traya.Poprawiono:
Można by wówczas w Ustawieniach zrezygnować z opcji Przesuń do traya.
Takie rozwiązanie daje nam większą elastyczność konfiguracji, gdyż ikona programu zminiaturyzowanego na pasku zadań jest korzystniejsza w trakcie połączenia ponieważ wyświetla nam aktualne wartości transferów, natomiast w pozostałym czasie program może być zminiaturyzowany do traya i nie zabierać nam cennego miejsca na pasku zadań.
Krzysztof
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
A mi przyszła jeszcze jedna rzecz do głowy, którą można dorzucić do programu.
Mianowicie coś jak offline. Przy chodzeniu po stronach zapisuje się wszytko na hdd (do wielkości którą można ustawić samemu). Później tylko gdy chodzimy są robione aktualizacje.
Była taka wtyczka w FF kiedyś.
To tylko taka propozycja bo wykonanie tego i sprzęgnięcie z praktycznie 3 przeglądarkami, a licząc chrome to i 4, będzie raczej dość ciężką sprawą.
Mianowicie coś jak offline. Przy chodzeniu po stronach zapisuje się wszytko na hdd (do wielkości którą można ustawić samemu). Później tylko gdy chodzimy są robione aktualizacje.
Była taka wtyczka w FF kiedyś.
To tylko taka propozycja bo wykonanie tego i sprzęgnięcie z praktycznie 3 przeglądarkami, a licząc chrome to i 4, będzie raczej dość ciężką sprawą.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Pomysł jest faktycznie ciekawy, sam czasami odczuwałem potrzebę posiadania takiej możliwości, ale byłbym ostrożny z dokładaniem nowych funkcjonalności, by TNI nie stało się wielką nieruchawą kobyłą, wymagającą do pracy superkomputera.ja.michal pisze:A mi przyszła jeszcze jedna rzecz do głowy, którą można dorzucić do programu.
Mianowicie coś jak offline.
Są odrębne programy posiadające możliwość ściągania na dysk lokalny stron WWW (kiedyś, dawno temu, używałem w tym celu programu Teleport), chociaż nie wiem, czy posiadają możliwość samej aktualizacji już ściągniętych stron.
Krzysztof
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Chris-Kr, też racja. Może pomyśleć o możliwości pluginów? 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Dobra propozycjaja.michal pisze:Może pomyśleć o możliwości pluginów?

A ja nową wersję dodam do pierwszego posta jutro, bo dziś nie dam już rady.
EDIT:
Plik dodany.
Ostatnio zmieniony 2008-09-23, 10:04 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
Nie podejmuję się tego - chwilowo mam uczulenie na technologie internetowe po za tym zależało mi na jak najprostszej standardowej galerii bez żadnych wodotrysków, skryptów, aby się walidowała, była prosta i szybko się otwierała. Jest rzecz którą źle zrobiłem a mianowicie po kliknięciu lewym przyciskiem myszy zdjęcie otwiera się w nowym oknie, w następnej wersji będzie to zmienione.Chris-Kr pisze:najwygodniejsze byłoby zmienianie/przeglądanie zdjęć przy pomocy klawiatury, np. Ctrl+strzałka
Postaram się coś z tym zrobić. Zmiana funkcjonalności x mi się dalej nie podoba.Chris-Kr pisze:miałbym propozycję zmiany, by normalny przycisk służący do miniaturyzacji miniaturyzował program do paska zadań, a przycisk "X" miniaturyzował go do traya
Moim zdaniem wbrew pozorom to nie takie proste - przynajmniej w tej chwili się tego nie podejmę. Poza tym to działka zupełnie innych programów czyli przeglądarek, serwerów proxy i wyspecjalizowanych typu teleport. Wydaje mi się że przeglądarki mają już w sobie zaimplementowane takie mechanizmy, przynajmniej w pewnym zakresie a najpraktyczniejszym rozwiązaniem wydają się być cacheujące serwery proxy - są niezależne od używanych programów, czasami tylko jest problem z odświeżaniem pewnych elementów. Dobrym rozwiązaniem może być ww. wtyczka do przeglądarki, może jest jakaś do FF, warto poszukać, kogoś zachęcić do jej napisania lub uaktualnienia - ja się tego nie podejmuję.ja.michal pisze:Mianowicie coś jak offline. Przy chodzeniu po stronach zapisuje się wszytko na hdd (do wielkości którą można ustawić samemu). Później tylko gdy chodzimy są robione aktualizacje.
Jak będą osoby chętne do ich napisania to zaimplementuję w programie obsługę.ja.michal pisze:Może pomyśleć o możliwości pluginów?
Pozdrawiam
Janek
Janek
-
- Mistrz bezprzewodowy
A co chcesz dać w zamian? Bo mnie sie obecne rozwiązanie podoba!janek222 pisze: Jest rzecz którą źle zrobiłem a mianowicie po kliknięciu lewym przyciskiem myszy zdjęcie otwiera się w nowym oknie, w następnej wersji będzie to zmienione.
Operując klawiszami [Ctrl]+[Tab] całkiem wygodnie można przeglądać zdjęcia.
Wszyscy teraz spijamy piwo, którego nam Bill Gates nawarzył.Postaram się coś z tym zrobić. Zmiana funkcjonalności x mi się dalej nie podoba.
W Macu i Atari ST znaczek "X" do zamykania okna mieścił się w lewym górnym rogu i wtedy nie było żadnej możliwości pomylenia go z przyciskiem do minimalizacji lub maksymalizacji okna.
Ale Bill "ulepszył" sprawę i teraz ludziom zdarza się kliknąć nie tam, gdzie chcieli.
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2008-09-24, 08:35 ]
Wycięcie zbędnego autocytatu.
Ostatnio zmieniony 2008-09-24, 07:34 przez Chris-Kr, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzysztof
-
Tak jak powinno być czyli lewy przycisk otwiera zdjęcie w tym samym oknie a prawym można otwierać (Otwórz odnośnik w nowej karcie) w nowym oknie bez zmiany aktywnego okna.Chris-Kr pisze:A co chcesz dać w zamian? Bo mnie sie obecne rozwiązanie podoba!
Operując klawiszami [Ctrl]+[Tab] całkiem wygodnie można przeglądać zdjęcia.
Zrobiłem galerię o jaką prosiłeś (slideshow) na razie w htmlu, jutro postaram się zaimplementować w TNI.
Tu nie chodzi o mylenie ale o to ze jakaś firma przyzwyczaiła użytkowników do nieprawidłowego korzystania z przycisku zamknij (żeby ktoś za łatwo nie zamknął ich programu). Kiedyś słyszałem że ktoś wymyślił zatwierdzanie danych klawiszem ESCape bo łatwo go przyciskać - to było podobnie mądre rozwiązanie. Moim zdaniem nie powinno się powielać takich błędów ale klient nasz PanChris-Kr pisze:nie było żadnej możliwości pomylenia go z przyciskiem do minimalizacji

Pozdrawiam
Janek
Janek
-
Niestety nie wyrobiłem się w obiecywanym terminie. Teraz już można pobrać (wersja 3.07a), nie robiłem nowej wersji ani wersji testowej bo jest tylko jedna mała zmiana. Jeżeli ktoś chce teraz przetestować nową galerię to plik należy ręcznie pobrać z linku w pierwszym poście.janek222 pisze:Zrobiłem galerię o jaką prosiłeś (slideshow) na razie w htmlu, jutro postaram się zaimplementować w TNI.
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-09-27, 19:39 ]
Czyli nie w załączniku, bo tam jest starsza wersja.
Pozdrawiam
Janek
Janek
-
- Początkujący użytkownik forum
Option GT Max 3G+
Witam
Jestem nowy i proszę wyrozumiałość . Ostatnio kupiłem Option GT MaxEMEA 3G+ . Niestety nie potrafię sobie poradzić z uruchomieniem tej zabawki. Gdy próbuje się połączyć przez BE wyskakuje komunikat "utwórz indentyfikator połączenia".Próbowałem się połączyć przez wasz program "top netinfo" lecz wyskakuje mi info "brak uchwytu interfejsu " . Co robić ?
Jestem nowy i proszę wyrozumiałość . Ostatnio kupiłem Option GT MaxEMEA 3G+ . Niestety nie potrafię sobie poradzić z uruchomieniem tej zabawki. Gdy próbuje się połączyć przez BE wyskakuje komunikat "utwórz indentyfikator połączenia".Próbowałem się połączyć przez wasz program "top netinfo" lecz wyskakuje mi info "brak uchwytu interfejsu " . Co robić ?
-
To znaczy że sterowniki nie są zainstalowane lub interfejs nie jest włączony (Start -> Połącz z -> Pokaż wszystkie połączenia -> Połączenie sieci bezprzewodowej -> prawy przycisk myszy -> Włącz). Dotyczy to trybu NDIS a nie wiem czy ten modem pracuje w tym trybie. Możliwe że należy wybrać Ras.BartiPL pisze:brak uchwytu interfejsu
Ndis:
1. Wyłączyć programy-procesy GT... związane z modemem.
2. Ustawienia -> Połączenie -> NDIS
3. Ustaw APN
4. Wybrać port:
Ustawienia -> AT i PIN -> Port-modem (COMX: Port GlobeTrotter HSxPA - Application Interface)
5. Zaznaczyć:
Ustawienia -> AT i PIN -> Komunikacja AT
Ras:
1. Ustawienia -> Połączenie -> RAS
2. Ustawienia -> Połączenie -> Wybierz połączenie -> wybrać lub utworzyć i wybrać
3. Ustawienia -> Połączenie -> Ustaw APN
4. Wybrać port:
Ustawienia -> AT i PIN -> Port-modem (COMX: Port GlobeTrotter HSxPA - Application Interface)
5. Zaznaczyć:
Ustawienia -> AT i PIN -> Komunikacja AT
PS. Zawsze można zrestartować program, w niektrych przypadkach pomaga. Jakby powyższe nie pomogło to pytać dalej.
[ Dodano: 2008-09-28, 01:14 ]
W galerii jest błąd, chodzi o slajdy, pierwszy się nie pokazuje. Tak to jest jak się za słabo testuje. Program szybciej zmienia rozmiar obrazu niż on się otworzy co powoduje pokazanie się tylko małej kropki. Lokalne testowanie tego nie wykryło - było wszystko ok, dopiero zauważono przy testowaniu galerii umieszczonej na serwerze. W najbliższym czasie zostanie to poprawione.
Pozdrawiam
Janek
Janek
-
Dzięki za pomoc ale niestety jak na razie nie pomogło ( gdy ustawiam na RAS wyskakuje błąd). Bede jeszcze próbował . A co zrobić z tym komunikatem w BE "utwórz identyfikator połączenia" ?
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez BartiPL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jaki, w którym momencie?BartiPL pisze:gdy ustawiam na RAS wyskakuje błąd
BE nie znam.BartiPL pisze:A co zrobić z tym komunikatem w BE
A może warto zacząć od tego co znajduje się w: Start -> Panel sterowania -> System -> Sprzęt -> Menedżer urządzeń -> Modemy ? Jak tam nie ma modemu GlobeTrotter to należy jeszcze zajrzeć do Karty sieciowe. Jeżeli modem będzie w modemach to pracuje w trybie RAS a gdy w Kartach sieciowych to w trybie NDIS. Jak go nie ma tu i tu to znaczy że nie jest poprawnie zainstalowany. Dla przykładu modem Option Express HSUPA w kartach sieciowych (NDIS): GlobeTrotter HSxPA - Network Interface Uwaga!!! W tym samym momencie może być uruchomiony tylko jeden manager, inaczej mogą źle pracować, pojawiać się błędy.
Pozdrawiam
Janek
Janek
- bob
- Guru bezprzewodowy
Jest jeszcze sytuacja, że wystąpi tu i tu. Zainstaluje się jako karta sieciowa NDIS i dodatkowo zainstaluje sobie modem (jakby emulację RAS).
-
Wtedy rozumiem że można się połączyć w obu trybach (w rzeczywistości modem będzie pracował tylko w NDIS)? Dzięki za info.bob pisze:dodatkowo zainstaluje sobie modem (jakby emulację RAS)
Pozdrawiam
Janek
Janek
- bob
- Guru bezprzewodowy
Tak można dzięki konfiguracji dla NDIS połączyć się lub dzięki konfiguracji dla RAS w trybie standardowego modemu.janek222 pisze:Wtedy rozumiem że można się połączyć w obu trybach

-
Dostępna jest już nowa podwersja 3.07b. Nie robiłem nowej wersji bo jest za mało zmian. Jeżeli ktoś chce pobrać nową wersję to:
- jeżeli używa starszej wersji to wystarczy aktualizacja,
- jeżeli używa 3.07 to plik należy ręcznie pobrać z linku w pierwszym poście i podmienić z używanym wcześniej wyłączając program.
Zmiany.
1. Mała poprawka w galerii dotycząca rozmiaru pierwszego wyświetlonego slajdu.
2. Do pomocy dodano dwa punkty:
- Konfiguracja
- Dodatkowe informacje
PS (dla adminów - moderatorów). Podmiana załącznika w pierwszym poście mile widziana
- jeżeli używa 3.07 to plik należy ręcznie pobrać z linku w pierwszym poście i podmienić z używanym wcześniej wyłączając program.
Zmiany.
1. Mała poprawka w galerii dotycząca rozmiaru pierwszego wyświetlonego slajdu.
2. Do pomocy dodano dwa punkty:
- Konfiguracja
- Dodatkowe informacje
PS (dla adminów - moderatorów). Podmiana załącznika w pierwszym poście mile widziana

Pozdrawiam
Janek
Janek
-
- Mistrz bezprzewodowy
Sprawdzałem tylko tworzenie galerii zdjęć.janek222 pisze:Dostępna jest już nowa podwersja 3.07b.
Pod IE działa OK, ale przy próbie wyświetlenia pokazu slajdów wiesza mi Firefoxa.
Najpierw myślałem że mój laptop jest zbyt słaby żeby to wyświetlić, ale to samo dzieje się na stacjonarnym kompie Core 2 Duo z 2 GB RAM.
Na obu kompach mam zainstalowanego Firefoxa wer. 2.0.0.16.
Krzysztof
-
Ja mam 3.0.3 ale pewnie nie o to chodzi, z tego co napisałeś to wydaje mi się że sprawdzałeś lokalnie na kompie a nie na serwerze? Próba wyświetlania pokazu slajdów to kliknięcie na Slajdy czy Start show?Chris-Kr pisze:ale przy próbie wyświetlenia pokazu slajdów wiesza mi Firefoxa [...] mam zainstalowanego Firefoxa wer. 2.0.0.16
[ Dodano: 2008-09-28, 21:25 ]
Właśnie do mnie dotarło że na IE jest OK, czyli wersja FF prawdopodobnie ma tu znaczenie. Postaram się znaleźć starszą i przetestować.
[ Dodano: 2008-09-28, 22:00 ]
Sprawdziłem na 2.0.0.16 i u mnie jest OK. Może problem leży po stronie któregoś pliku graficznego, jest uszkodzony lub ma jakąś dziwną nazwę (IE lepiej sobie radzi z nazwami - ścieżkami do plików), chodzi o polskie literki i niestandardowe znaki.Chris-Kr pisze:Na obu kompach mam zainstalowanego Firefoxa wer. 2.0.0.16.
[ Dodano: 2008-09-28, 22:40 ]
Czy wszystkie pozostałe funkcje w slajdach działają?
Pozdrawiam
Janek
Janek
-
- Mistrz bezprzewodowy
Problem rozpoczyna się w momencie gdy kliknę "Slajdy".janek222 pisze:Sprawdziłem na 2.0.0.16 i u mnie jest OK. Może problem leży po stronie któregoś pliku graficznego, jest uszkodzony lub ma jakąś dziwną nazwę (IE lepiej sobie radzi z nazwami - ścieżkami do plików), chodzi o polskie literki i niestandardowe znaki.
Pliki nie są uszkodzone, nie ma polskich literek, ale przypuszczam, że przyczyną były zbyt duże pliki jakie wskazałem do zrobienia galerii, bo jako źródło JPG-ów wskazałem katalog z oryginałami zdjęć z cyfraka (1,5 do 3 MB).
Gdy jako źródło wskazałem mniejsze pliki, pokaz slajdów odbył się bez problemu.
Najbardziej zadziwiające jest jednak to, że IE gładko poradził sobie także z dużymi zdjęciami.
[ Dodano: 2008-09-28, 22:55 ]
Pozostałe funkcje działają.
Wygląda na to, że gdy zmniejszone zdjęcia znajdują się już w pamięci cache komputera, to pokaz slajdów udaje się także pod Firefoxem.
Ten sam objaw zauważyłem już wcześniej, w wersji 3.07a; na początku nic nie chciało się wyświetlić, a potem, przy którymś z kolei uruchomieniu pokaz slajdów nagle zaczął działać.
Krzysztof
-
Nie ściąga pliku i się zawiesza?Chris-Kr pisze:Problem rozpoczyna się w momencie gdy kliknę "Slajdy".
Test lokalny czy otwierane z serwera?Chris-Kr pisze:Gdy jako źródło wskazałem mniejsze pliki, pokaz slajdów odbył się bez problemu
No to ładne kwiatki, potestuję na większych plikach. Niestety z technologii internetowych jak wcześniej wspominałem jestem noga, po prostu nie znam. Te slajdy to maksimum intuicji i krwawicaChris-Kr pisze:Gdy jako źródło wskazałem mniejsze pliki, pokaz slajdów odbył się bez problemu.

Pozdrawiam
Janek
Janek
-
- Mistrz bezprzewodowy
Przy pierwszych uruchomieniach wieszał się już na początku. Przy następnych zaczynał od góry wyświetlać zdjęcie w pełnej rozdzielczości, a gdy zdjęcie wypełniło cały ekran, to już nic więcej się nie działo.janek222 pisze:Nie ściąga pliku i się zawiesza?
Wszystko test lokalny.Test lokalny czy otwierane z serwera?
Krzysztof
-
Dzięki za pomoc. Już wiem o co chodzi, mój błądChris-Kr pisze:Przy pierwszych uruchomieniach wieszał się już na początku. Przy następnych zaczynał od góry wyświetlać zdjęcie w pełnej rozdzielczości, a gdy zdjęcie wypełniło cały ekran, to już nic więcej się nie działo.

[ Dodano: 2008-09-29, 12:39 ]
Dostępna jest już nowa podwersja 3.07c. Nie robiłem nowej wersji bo jest za mało zmian a jak widać powyżej coś ta galeria mnie nie lubi

- jeżeli używa 3.07 to plik należy ręcznie pobrać z linku (nie załącznika) w pierwszym poście i podmienić z używanym wcześniej wyłączając program.
Zmiany.
1. Poprawa działania galerii galerii.

Pozdrawiam
Janek
Janek
-
"To znaczy że sterowniki nie są zainstalowane "
A skąd mogę te sterowniki ściągnąć ?
A skąd mogę te sterowniki ściągnąć ?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Do czego?BartiPL pisze:A skąd mogę te sterowniki ściągnąć ?