Darek.74 pisze:Ja też mam miesiące że prawie nic nie ściągam, ale są takie np. zima gdzie ściągam sporo i się nie wypieram, po to zresztą zrobili iplusopobieracza, no nie? Ale nowy guru wszystko zepsuł
Widzę, że kolejny temat i kolejna szopka, gdzie
jarek999 nieudolnie tłumaczy się tak jakby on tą ofertę układał i musiał ją usprawiedliwiać.
Szukasz dziury w całym, oferty nie są coraz gorsze. To że się ogranicza nadużywanie sieci poprzez ściąganie setek GB (nawet jestem pewien że znaczna część tych plików multimedialnych jest nawet raz nie przejrzana), nie można nazywać dawaniem gorszych ofert (bo jednak w najnowszych ofertach limity dzienne rosną a u konkurencji stoją od ponad roku).
Możliwość ściągnięcia 200GB danych, a następnie możliwość ściągnięcia 100GB danych
JEST POGORSZENIEM OFERTY i choćbyś nie wiem jak pokrętnie to argumentował na nic się to nie zda, nawet jeżeli dotyczy to cudownego Polkomtela. Nikt nie musi się tłumaczyć czy pliki które ściągał zostały przejrzane, po co je ściągał i robił ideologiczny wywód nt. ściągania z sieci treści multimedialnych. Bo to jest klienta sprawa i może sobie nawet ściągnąć 300GB materiałów +18 ściągnąć w dwie noce - u konkurencji się tłumaczyć nie musi.