problem z download, play online, huawei E156g

Dyskusje na luzie nie związane z forum w granicach netykiety.

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
elgato
Początkujący użytkownik forum

Re: problem z download, play online, huawei E156g

Post autor: elgato »

Panowie- nic koniec narzekania. Proponuję stworzyć taką e-petycję jakie np się tworzyło gdy polacy chcieli mieć xbox live.

Stwórzmy taką i zacznijmy rozsyłać po użytkownikach, różncych for, gdzie inni abonenci netu Play mają także tego typu kłopoty. Zbierzmy wszystkie przypadki wreszcie do kupy i w sile "iluś tam chłopa" przedstawmy w końcu w play.

Na moje zgłoszenie serwisowe nadal nie odpowiadają pomimo mojego kilkukrotnego przypomnienia, iż czekam grzecznie n a odpowiedź.

Więc- jestem za petycją.

P.S Jak ktoś uważa , że to nie jest dobre rozwiązanie- niech nie pisze niczego, bez argumentacji jakie to <font color="#FF00BB"><b>»»nie obrażamy innych!!!««</b></font>- szkoda naszego czasu.
pozdrawiam serdecznie- elgato

EDIT: szanowna administracja raczy wybaczyć, ale nie przypominam sobie bym Kogokolwiek w niniejszym poście który edytowaliście obraził !

Za wykrzykniki też edytujecie?? Chyba że macie na forum konkurs: kto więcej postów edytuje- to rozumiem.
Ostatnio zmieniony 2009-12-06, 10:38 przez elgato, łącznie zmieniany 1 raz.
live is short - play more..... XBOX
CB_reaktywacja
### BAN ###

Post autor: CB_reaktywacja »

Myślę, że na forum dużo się mówi o tej sieci, bo w tej chwili jest ona jedną z najlepszych w Polsce

Była była najlepsza, teraz jest najgorsza.
Wymieniłem kartę sim na nową w salonie Playa i wszystko śmiga jak należy.
Co ty nie powiesz szczęściarzu?! Ja wymieniłem i dalej to samo.

I próbujesz nam wmówić, że nagle jednego dnia tysiącom użytkowników sieci PLAY w całej Polsce wysiadły karty? Karty które otrzymywali nie jednego dnia, ale często w odstępie ponad jednego roku!

Gdy czytam co piszesz odnoszę wrażenie, że jesteś pracownikiem PLAY. Hm... :hyhy:
Awatar użytkownika
grzegorzTST
Stały użytkownik forum

Post autor: grzegorzTST »

CB_reaktywacja pisze:Gdy czytam co piszesz odnoszę wrażenie, że jesteś pracownikiem PLAY. Hm... :hyhy:
Chciałbym :) Ale niestety nie jestem. Mój zawód to Pedagogika z Psychologią Ogólną, więc nie mam powiązania z siecią Play.
grzegorzTST
CB_reaktywacja
### BAN ###

Post autor: CB_reaktywacja »

Też bym się tak tłumaczył...
djdavemix

Post autor: djdavemix »

Przejrzyjcie swoje zgłoszenia na https://24.playmobile.pl
Moje wszystkie dotyczące awarii usunięto a wróciło jedno z marca tego roku dotyczące poprawienia adresu e-mail.

A przepraszam... zauważyłem że zgłoszenia przypisywane są do konkretnego numeru telefonu. Już się oburzyłem, że Play znów coś namieszał na swoją korzyść.
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

witek21 pisze:Do ADMINISTRATORA: Czy miał pan potwierdzenie że ten pan co podawał się za pracownika play rzeczywiście był tym za kogo sie podawał
Tak, sprawdzaliśmy u operatora.
CB_reaktywacja pisze:Co do wypowiedzi moderatorów i administratora to dobitnie już pokazali, że trzymają stronę operatora PLAY
Grunt to spiskowa teoria dziejów Panie Cyfrowy Baron.
Za zdublowane konta ban na drugie. Proszę czytać regulamin i się do niego stosować.

Ponieważ wątek nic już nie wnosi zamykamy.
CB_reaktywacja pisze:Możliwe, że forum jest przez PLAY sponsorowane
Pozostawię to bez komentarza.
Jak tylko były problemy ze Sferią, to oni nas sponsorowali, potem Plus, potem Orange.
Teraz zaczną się problemy w np. EraWimax i to oni będa nas sponsorować :rotfl:
Śmiać się chce od takich przypuszczeń urażonych klientów, którzy widzą tylko swoją rację... Zupełnie jak w pewnym filmie
CB_reaktywacja pisze:Najpewniej wątki poświęcone PLAY w końcu znikną z tego forum, przykładem niech będzie przeniesienie ich do HP.
Robisz bałagan na forum wietrząc wszędzie spisek, obrażasz innych a potem się dziwisz, że wątek jest przenoszony do HP. A teraz będzie zamknięty.
Wszystko dlatego, że ludzie tacy jak Ty nie potrafią merytorycznie rozmawiać tylko obrażają każdego dookoła.
Dlatego podziękujcie CB_reaktywacja, vel Cyfrowy Baron za zamknięcie wątku.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Zablokowany