Pozdrawiam (niby te limity miały tak dużo zmienić

Moderator: Moderatorzy
Prosze limity weszły a sięc dalej obciążona. To teraz będziemy mieli z 50 osób do petycji. Zresztą zna ktoś gg któregoś jakiegoś agenta orange freedom pro czy coś w tym stylu. Już ja sobie z nim pogadam.Oficer pisze:Witam coraz częściej napotykam się z problemem przecinania internetuping jest niski 80-70 a dziwi mnie to że przy takim pingu mnie przecina jednakże uniemożliwia to granie w jaką kolwiek grę sieciową
czy też macie ten problem czy u mnie tylko tak się dzieje ?.
Pozdrawiam (niby te limity miały tak dużo zmienić).
Kartę aktywuje operator. Pozostaje Ci telefon do BOK albo wizyta w salonie firmowym.etz3700 pisze:nowa karta sim/r-uim nie może złapać aktywacji
Może masz to samo co ja miałem. Otóż jak przyniosłem router do domu, spiąłem i heja w neta, a tu nic. Okazało się, że w menu "AxessManager" trzeba było ustawić Tylko 1xEvDO.etz3700 pisze:Wita. Mam problem taki nowa karta sim/r-uim nie może złapać aktywacji.Ruter sprawny.
Start-uruchom-cmd-ok-wpisz netstat a n enter-pokarze aktywne połączenia.Oficer pisze:Dalej mam ten problem w procesach o nazwie svchost.exe ciągle coś pobiera nie mam pojęcia co to jest.
A jaki limit masz w wykupionym abonamencie?markross pisze:Okres rozliczeniowy zaczyna sie 13.04 czyli mam rozumiec ze przez pierwszy tydzien na test mialem 2gb?
Na to wygląda.markross pisze:Wiec chyba sam znalazlem odpowiedź
No więc zna ktoś rozwiązanie mojego problemu?? Plisss ja juz nerwów do tego nie mam...Witam. Mam taki problem że internet działa mi tylko gdy łączę się z routerem przez kabel ethernet. Kiedy tylko wyjmę kabel, dioda "Connect" na routerze gaśnie... Z wifi da się połączyć, ale nie ma internetu a czasami w ogóle jest tylko przy połączeniu bezprzewodowym "Ograniczony dostęp". Co jest grane??
Wróżkami nie jesteśmy. Podaj więcej danych.Fr33Q pisze:No więc zna ktoś rozwiązanie mojego problemu?