Pozdrawiam
Moderator: Moderatorzy
Od jakiegoś czasu NDIS można testować w Topnetinfo o ile w ogóle jest brany pod uwagę.ja.michal pisze:Zostaje Ci tylko aplet Optiona lub GT Connect.
Może panowie w punktach sieci komórkowych coś pomogą. Warto popytać speców od naprawy komórek.sanya pisze:Czy muszę kupować nowy, czy jest jakaś szansa?
Pytasz o Topnetinfo?janek222 pisze:Od jakiegoś czasu NDIS można testować w Topnetinfo o ile w ogóle jest brany pod uwagę.
Informujębob pisze:Pytasz o Topnetinfo?
Wiesz trochę z opóźnieniem ale przeczytałem, że zrobiłeś już obsługę NDIS w Topnetinfo. Zatem jeśli ktoś mógłby mając kartę w trybie NDIS przetestować aplikację to proszę o wypowiedzi.janek222 pisze:Informuję
Czy jest ikonka sieci bezprzewodowej w trayu, próbuje się łączyć? Na GlobeTrotter Express HSxPA działa - osobiście testuję.yagi pisze:Mi nie udalo sie polaczyc na mojej karcie
Dzieki @ja.michalja.michal pisze:piotr2802, niżej.
Jeszcze tylko komendy AT znajdź bo tam na piechotę się wszystko robi.
Najnowsza wersja (2.1.1.115) dla urządzeń z rodziny z chip set`em MSM6275.
A jest już opcja zapamiętania PIN?yagi pisze:No i sa juz tylko 3 opcje
To niestety w Orange nie działa.rb_zg pisze:Jest tylko możliwość wyłączenia/włączenia pinu.
Dziękuję, za odpowiedzi. Chyba mam zepsuty ten modem, bo nie działa. Wkładam urządzenie, już zainstalowałem po kilka razy ten sam folder zaznaczałem.ja.michal pisze:Ten sam folder za kazdym razem. Wez teraz wyszukiwanie nowego sprzetu.
Mozesz do telefonu wlozyc sim.
To jest ewidenty objaw uszkodzenia modemu, jak nawet jest niezainstalowany to diody migają normalnie. Mi sie raz tak zrobiło ale wystarczyło wyjecie modemu z portu i modem wrocił do normalności. Można spróbować jeszcze raz przeflashować modem. Jak jest na gwarancji to oddać na serwis.Niestety nie działa. Diody dalej szaleńczo migają.
Ja jak miałem lapka z vistą to miałem czasami taki problem. Zaznaczam, że czasami. Na Xp na stacjonarnym mam mostek i takiego problemu nie zauważyłem nigdy. No i muszę powiedzieć ,że tylko na lapku miałem taki problem. Niestety lapek się popsułkrystianb pisze:Cytat:
Niestety nie działa. Diody dalej szaleńczo migają.
To jest ewidenty objaw uszkodzenia modemu...
Niestety nie jest na gwarancji, będę musiał przeflashować jak napisałeś. Jest gdzieś instrukcja jak to zrobić?krystianb pisze:To jest ewidenty objaw uszkodzenia modemu, jak nawet jest niezainstalowany to diody migają normalnie. Mi sie raz tak zrobiło ale wystarczyło wyjecie modemu z portu i modem wrocił do normalności. Można spróbować jeszcze raz przeflashować modem. Jak jest na gwarancji to oddać na serwis.