Około 10 maja lub 10 czerwca dam znać czy u mnie po przejściu na wyższy abonament zrobi się włączona czy wyłączona. Ale przy 110zł i tak będzie 0złYaHooo pisze:Ktoś wie co to jest ten iPlusopobieracz 0zł

Moderator: Moderatorzy
Około 10 maja lub 10 czerwca dam znać czy u mnie po przejściu na wyższy abonament zrobi się włączona czy wyłączona. Ale przy 110zł i tak będzie 0złYaHooo pisze:Ktoś wie co to jest ten iPlusopobieracz 0zł
Ja niestety nie mam możliwości sprawdzić, bo... nie mam opcji przejścia na inny abonamentra-v pisze:Około 10 maja lub 10 czerwca dam znać czy u mnie po przejściu na wyższy abonament zrobi się włączona czy wyłączona.
Ja właśnie tak samo, a mam jeszcze do pobrania obraz DVD do roboty i może mi zwyczajnie nie wystarczyć transferu do 16.ra-v pisze:UPS - pobrałem w nocy 3GB spośród 6
Jak najbardziej, sami nie mogą wyłączyć usługi. Ja dziś miałem zajść do salonu Plusa, ale niestety nie miałem czasu, może jutro będę miał jak to zajdę.ra-v pisze:Bo to chyba pod reklamacje podlega gdyby co.
Zatem bardzo fajniera-v pisze:Dzwoniłem do BOKu i miła pani powiedziałą że mam aktywnego iPlusopobieracza, i że w aplikacji Plus Online może być błąd.
Można to zrobić wysyłając z karty iPlusa sms na nr 2580 (0,29zł z VAT) sms o treści U. W odpowiedzi dostaniemy ilość wykorzystanego limitu.ra-v pisze:Do transferu nie.
A to tego nie wiedziałem. To mogliby to naprawić, i ulepszyć jakoś.szalony pisze:Tylko jest maly szczegol ta komenda U na 2580 dzialala dobrze przed Iplusopobieraczem ,
Czemu? Według moich małych badań dane są odpowiednio rozliczane (czyli 100GB w nocy i normalny limit w dzień). Jeśli by były źle rozliczane, to bym przekroczył limit już 2 razy. A user sam może sobie zaszkodzić jak zapuści ściąganie o 11 w nocy (przez pomyłkę) i przez godzinę przekroczy limit.atanor pisze:mniej wprawiony uzytkownik o wiele łatwiej może stracić dzienny limit na skutek błędu.
Tu się muszę z Tobą zgodzić. W końcu żaden problem zmodyfikować odpowiednio treść SMS'a zwrotnego.atanor pisze:Ogólnie dziwi mnie taka postawa, w końcu te dane mają, bo musza jakoś rozliczać użytkowników.
Oczywiścieatanor pisze:Chodzi mi o mniej roztropnych lub mniej znających się użytkowników.
Ano właśnie, jeśli już mają taką aplikację, to by mogli programiści zaimplementować dwa licznikiatanor pisze:Przykładem wpadki może być niewyłączenie kompa o 9 lub brak informacji nt. zużytego dziennego transferu w aplikacji iPlus.