Aktywuj nocki bo to bezcenna rzeczja.michal pisze:No i po limicie

Moderator: Moderatorzy
Aktywuj nocki bo to bezcenna rzeczja.michal pisze:No i po limicie
Przekroczyłem limit. Jadę od kilku dni na jakichś 40 kB/s zarówno w telefonie jak i na karcie internetowej i nie liczy nic poza abonamentem. APN vpn w obydwu przypadkach.zurek pisze: A co będzie jak przekrocze limit na apn: vpn ? Będę miał lejek czy będzie naliczało dodatkowe opłaty za dane?
Tak ale bez zmianja.michal pisze:Próbowałeś czyścić dane przeglądarki?
i7 740QM 4GBja.michal pisze:Jaki masz procesor i ile RAMu?
Tego nie sprawdzałem ale na innych stronach nie mam takich problemówja.michal pisze:Na innej przeglądarce również podobny problem?
12.0.0.70ja.michal pisze:jak tam twój flash player
To niech i o aktualizacji flasha nie zapomnąChyba coś nie tak od strony Orange. Może mapę aktualizują
Mi aktywowali nową karte po ok. 16 godzinach od wymianyEmperorQ pisze:Ktoś ogarnia może jak długo aktywuja nową kartę w Orange?
A jak jest z przedłużeniem tylko na rok, czy dają też jakieś upusty przy wypowiedzeniu ?matek451 pisze:TW ofercie ze sprzętem na dwa lata możesz liczyć na 40% wzrost limitu danych i upust na abonament w wysokości 30%.
Kod: Zaznacz cały
W odpowiedzi na zgłoszenie uprzejmie informuje, że nie ma ograniczenia ilości numerów na koncie. Limit przyznawany jest dla wszystkich numerów dostępnych na koncie, na którym znajduje się Orange Free Net.
Limit wykorzystywany jest:
- dla numeru Orange Free Net - w pierwszej kolejności
- dla pozostałych numerów - na końcu, po wykorzystaniu ewentualnych pakietów danych
Po przesłaniu ilości danych określonej limitem nastąpuje ograniczenie szybkości połączenia.
No właśnie nie bardzo:(ja.michal pisze:kordirko, zawsze możesz pozostać na starym planie taryfowym i mieć umowę na czas nieokreślony.
Dobra, będę beta testeremmatek451 pisze:Byłbyś beta testerem. Choć spróbowałbym uzyskać rabat 50%. Do odważnych świat należy.
Witam,
Dziękuje za nadesłana korespondencję.
Uprzejmie informuję, że w celu zdjęcia kodu PIN należy wysłac pismo zawierające:
imię i nazwisko
adres
numer telefonu
czytelny podpis
numer telefonu kontaktowego
dopisek - "Zostałem poinformowany o zagrożeniach, które mogą zaistnieć w sytuacji gdy moja karta SIM nie jest zabezpieczona kodem PIN i biorę pełną odpowiedzialność za nieautoryzowany dostęp do karty SIM."
Prosze pamiętać że jeżeli klient korzysta z karty SIM Dual w ofertach Orange Free po wymianie karty na STK utraci możliwość korzystania z transmisji CDMA.
Pozdrawiam,