zasięg w mieście Łodzi
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
zasięg w mieście Łodzi
Mam zamiar kupić od któregoś operatora GSM modem i abonament na net bez kabla tylko oczywiście nie wiem od którego. Najczęściej będę logował się do netu w centrum miasta ale i w budynkach a nie jak podają operatorzy niesamowite zasięgi na zewnątrz budynków. Liczę na opinie doświadczonych użytkowników tego rodzaju dostępu do internetu.
yaCOOnieK
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: zasięg w mieście Łodzi
Tak jak już dziesiątki razy tu pisaliśmy, najlepiej wybrać takiego operatora, który ma najlepszy zasięg realny oraz oferuje najlepszą jakość połączeń (chodzi mi tu o przesyłanie danych). Sprawdzić to można najlepiej poprzez samodzielne testy np. za pomocą telefonu z funkcją modemu (tworząc połączenie dial-up jak w moim podpisie) oraz używając kart pre-paid. Więcej o tym będzie w szukajce forumowej jak też w FAQ.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- DJ1910
- Specjalista bezprzewodowy-senior
plus lub era, orange w Lodzi omijaj z daleka
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Plusa na Chojnach omijaj z daleka.
- DJ1910
- Specjalista bezprzewodowy-senior
hyhy, a dzis ludzie kupili ode mnie modem UMTS do Iplusa i mieszkaja w tamtych okolicach
:D pewnie beda sie pluli, ale to nie moj problem ze nie wiedzieli o tym ze do bani maja zasieg 3G u siebie
:P