Mam problem dzisiaj dostałem router bezprzewodowy TP-LINK WR340G. Podlaczylem do niego moj modem kablem sieciowym, no i ustawilem ladnie antenke. Odpalam laptopa no i troche sie nameczylem zeby zlapalo mi router, ale dobra wkoncu jakims cudem wyskoczylem komunikat i okienko ze nastepuje tam polaczenie z tym routerem o jakies nazwie TP-LINK.
A wiec kliknelem na połącz, wszystko elegancko sie niby polaczylo w panelu sterowania w polaczeniach sieciowych jest tam siec bezprzewodowa i pisze ze polaczono, adresy ip sa z lewej strny no wiec otwieram przegladarke i jak w instrukcji napisalo mam w niej wpisac: 192.168.1.1 no i wyskoczylo okienko wpisalem nazwe i haslo ktore musialem wprowadzic i wyswietlila mi sie stronka TP-LINK w ktorej jak w instrukcji wszedlem w QUICK instalation odpalam i odrazu mialem wybrac jakis typ polaczenie CHOOSE WAN CEONNECTION TYPE, wiec wybrałem Dynamic Ip tam byly opcje Wireles Radio- Enable; SSID: TP-LINK; Region: POLAND; Channel- wybralem domyslny 6 na 10 mozliwych. i Mode: 54mbps 802.11g no i wyskoczylo finish.
Wchodze w przegladarke a tu lipa nie ma neta