Witam...
Chcialem sie was poradzic jaki najlepiej kupic modem...poniewaz szykuje sie zmiana z powodu modemu ktorego mam(Sony Ericsson gc79)..ten modem jest straszny..po prostu brak slow..rozlacza sie ... traci polaczenie itp...po prostu no comment..
Tak wiec doradzcie mi jakis dobry modem... najlepiej z GPRS/UMTS/WLAN'em ...
Pozdroo
Jaki modem pcmcia???pomocy!!!
Moderator: Moderatorzy
- sardo nunspa
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Jaki modem pcmcia???pomocy!!!
A comment by sie przydał, bo to nie musi być wina modemu, tylko sieci. Masz do do niego antenę kierunkową??. Jak masz laptopa to weś sie kopnij parę kilometrów dalej i zobacz czy tam łapie. Albo dokup startery: sim data, tak tak, pop i wypróbuj czy wszystkie działają ( nie działają). U mnie nie działała ERA, taka próba <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> taniej cie wyjdzie niż zakup nowego modemu. Tylko nie myśl że tu chodzi o kreski - era miała trzy i zdychała, a plus teraz - pewnie z powodu pogody- ma 2 i działa bez zarzutuKacza pisze:Witam...
Chcialem sie was poradzic jaki najlepiej kupic modem...poniewaz szykuje sie zmiana z powodu modemu ktorego mam(Sony Ericsson gc79)..ten modem jest straszny..po prostu brak slow..rozlacza sie ... traci polaczenie itp...po prostu no comment..
Latka lecą...
-
- Użytkownik forum
Re: Jaki modem pcmcia???pomocy!!!
witam ja radzę ci wejść na strąke www.sonyericsso.pl kliknać produkty karty pc ( pisze pc ale jest do laptopów) . a jeżeli chodzi o karte sony ericsson gc 79 to raczej karta jest sprawna tylko przepustowosc łacza sprawia że sie rozłancza itp.