Chcialbym sie podzielic swoimi spostrzezeniami na temat videorozmow w Plus GSM , w ostatnia niedziele czyli 29.01.2006 przeprowadzilem test tej usługi w Warszawie i Lublinie .
Wniosek jaki sie nasuwa jest jeden : videorozmowy w Plusie to jedna wielka sciema usługa nie dziala , po wybraniu numeru na telefonie pojawia sie komunikat "service unavailable" chcę zaznaczyc ze oba telefony były w zasięgu UMTSu i miały aktywowaną usługe Video Call
Telefony które wykorzystałem do test to LG U 8120 i Motorola A835
celem Plusa jest chyba ilosc a nie jakość UMTSu !
Videorozmowa w Plus GSM
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Videorozmowa w Plus GSM
A to ciekawePawell pisze:Chcialbym sie podzielic swoimi spostrzezeniami na temat videorozmow w Plus GSM , w ostatnia niedziele czyli 29.01.2006 przeprowadzilem test tej usługi w Warszawie i Lublinie .
Wniosek jaki sie nasuwa jest jeden : videorozmowy w Plusie to jedna wielka sciema usługa nie dziala , po wybraniu numeru na telefonie pojawia sie komunikat "service unavailable" chcę zaznaczyc ze oba telefony były w zasięgu UMTSu i miały aktywowaną usługe Video Call
Telefony które wykorzystałem do test to LG U 8120 i Motorola A835
celem Plusa jest chyba ilosc a nie jakość UMTSu !

Re: Videorozmowa w Plus GSM
Musisz mieć jednak wyłączone wideorozmowy na którymś numerze, taki sam objaw miałem gdy próbowałem z tego korzystać na simplusie z wyłączonym videocallem. Pozdr.