SE W660i & iPlus

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
milan1899ac
Użytkownik forum

SE W660i & iPlus

Post autor: milan1899ac »

Mam pytanie, jeśli wyjmę kartę z modemu, i wrzucę ją do telefonu, to będę płacił za internet w telefonie? Może źle sformułowałem pytanie, ale chodzi mi o coś takiego, że chciałbym w szkole korzystać z netu, za pomocą komórki, i czy za korzystanie z tej karty będę musiał coś płacić?

Z góry dzięki za pomoc, pozdro. :)
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Re: SE W660i & iPlus

Post autor: Sundance_kid »

Jak masz wszytsko dobrze skonfigurowane to nie będziesz nic płacił. Ja używam telefonu zamiast modemu, aktywna konfiguracja Plus GPRS i zero dodatkowych kosztów.
milan1899ac
Użytkownik forum

Czyli mogę normalnie korzystać z internetu w telefonie? Nie chodzi mi, żeby zastąpić modem, tylko o to, żeby kartę przełożyć do telefonu i tak korzystać z internetu, mały wyświetlacz, ale jakoś te stronki da się oglądać. :cfaniak:
Sundance_kid pisze:aktywna konfiguracja Plus GPRS
Przyszedł mi SMS od nich, ale zaraz się sam usunął, czy to błąd jakiś, czy muszę jeszcze raz wykonać te operację?
Engelbert
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: Engelbert »

milan1899ac pisze:Przyszedł mi SMS od nich, ale zaraz się sam usunął
Ten SMS, to wiadomość z konfiguracją, SMS klasy zerowej, jak nie zapisałeś ustawień w nim zawartych, musisz sobie przesłać te ustawienia ponownie ze strony Plus.pl
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

milan1899ac pisze:Czyli mogę normalnie korzystać z internetu w telefonie? Nie chodzi mi, żeby zastąpić modem, tylko o to, żeby kartę przełożyć do telefonu i tak korzystać z internetu
Możesz jak najbardziej. :ok:
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
milan1899ac
Użytkownik forum

Dziękuję wszystkim za pomoc. ;)
ODPOWIEDZ