mam win 98, i jak chcę zainstalować stery do karty TP-LINK, w żaden sposób nie zainstaluję, to zawsze wyskakuję, że zainstalowałem nieprawidłowo!!! i przez to nie ma netu...
Problem z konfiguracją TP-LINK WN-551G
Moderator: Moderatorzy
-
oscypek
- Początkujący użytkownik forum
Problem z konfiguracją TP-LINK WN-551G
witam, mam problem, jak w temacie.
mam win 98, i jak chcę zainstalować stery do karty TP-LINK, w żaden sposób nie zainstaluję, to zawsze wyskakuję, że zainstalowałem nieprawidłowo!!! i przez to nie ma netu...
- morion
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Problem z konfiguracją TP-LINK WN-551G
spróbuj z inną wersją, albo sprawdź czy instalujesz sterownik do win98
jutro to dzis... tyle że jutro 
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
oscypek, mozesz tez ewentualnie sprobowac jesli jeszcze nie masz nieoficjalnego Service Packa do Win98, zwieral kupe poprawek w tym zdaje mi sie odnosnie WiFi. Ale za dobrze nie pamietam. Mysle, jednak ze warto zbadac sprawe.
-
przemek20011
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Dokładnie i do tego jeszcze znacznie poprawiona komunikacja z przenośnymi pamięciami USB itpJo_gurt pisze:oscypek, mozesz tez ewentualnie sprobowac jesli jeszcze nie masz nieoficjalnego Service Packa do Win98, zwieral kupe poprawek w tym zdaje mi sie odnosnie WiFi.