internet
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
internet
Witam! Chciałbym sie dowiedzieć czy istnieje taka możliwość zamowić internet bezprzewodowy np. na 1 miesiąc gdyż potrzebuje go tylko na wakacje. Internet potrzebuje do komputera i na wieś nie daleko Iławy. Zalezy mi na prędkosci i żeby cena nie przekraczala 150zl na miesiąc
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: internet
Mówisz o internecie komórkowym? Jeśli tak to mając abonament w plusie lub orange możesz na miesiąc uruchomić taką usługę, za rezygnację płaci się 10zł (Plus). Wtedy modem we własnym zakresie - np. telefon. Prędkość zależeć będzie od dostępnego na miejscu nadajnika.
Jeśli chcesz coś innego niż net komórkowy to już trzeba się rozeznać na miejscu. Jednak na miesiąc ciężko coś złapać.
Jeśli chcesz coś innego niż net komórkowy to już trzeba się rozeznać na miejscu. Jednak na miesiąc ciężko coś złapać.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Ja dodam, że jeżeli tylko na miesiąc, to idealnie nadaje się do tego karta pre-paid np. SimData. Więcej o tym jest w <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38343#38343" target="_blank">»FAQ«</a>.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
Mógłby mi ktoś powiedziec cos o tej karcie co potrzeba kupic i takie tam? Sry ale nie znam sie na tym w ogole a zależy mi na tym internecie jak nie wiem co
- wojteks
- *** Administrator ***
Kupujesz starter w sklepie, jako modemu używasz telefonu co najmniej z EDGE (gprs też może być ale jest bardzo wolny), jak wyczerpiesz kasę to doładowywujesz jak Simplusa.fleX pisze:cos o tej karcie co potrzeba kupic
Nie pomagam na PW!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Czyli albo Simdata, albo Orange Free na kartę dla ciebie. WPmobi idzie kurierem i da się doładować tylko przez internet.
Masz u mnie w podpisie.
Masz u mnie w podpisie.
-
Z telefonem z playa nic nie zdziałam?
- wojteks
- *** Administrator ***
Zobacz na www co play oferujefleX pisze:Z telefonem z playa nic nie zdziałam?
Nie pomagam na PW!